2777
2789

یک دختر یک سال و نیمه دارم میخوام برای دومی اقدام کنم هنوز نتونستم تصمیم قطعی بگیرم ولی خیلی تو فکر بچه دوم هستم🫠

بنظرتون ممکنه پشیمون بشم و کم بیارم؟

و اینکه بچه اولم سزارین شدم مشکلی پیش نمیاد دوباره بخوام زایمان کنم؟چون زیاد از سزارینم نگذشته

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی فکر کنم خیلی سخت باشه

اخه دخترم خیلی آرومه پررو شدم میخوام یکی دیگه هم بیارم😅

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

سلام عزیزم من دخترم یکسال و سه ماه بود ناخواسته باردارشدم

تولد ۲ سالگی دخترم بود ک پسرم بدنیا اومد خیلی سخته باید حتما کسی باشه کمکت اما خوبه بچها زود بزرگ میشن راحتی

خب یکم صبر کن بچه ات گناه داره

از چه لحاظ عزیزم؟

کار درستی هست اگر یه کمک حال هم داشته باشی عالیه

از جه لحاظ کار درستی هست؟

اره خواهر شوهرم هست خداروشکر دخترم هم خیلی آرومه

زندایی بیچاره من 40 روز بعد از زایمانش ناخواسته باردار شد، یک سال قبل از زایمانش هم بچه اش دو روز موند و فوت کرد، تقریبا تو دوسال سه بار سزارین شد😁

اما دوتا بچه پشت سرهم خیلییی سخت بود براش، مخصوصا 4 سال اول هیچ جا نمیتونستن برن، 

یه بار بزرگه که دختره کوچیکه رو گذاشته بود داخل یخچال😂😂اما الان ماشالله بزرگ شدن عاقل شدن 

از چه لحاظ عزیزم؟

خب شمااذیت میشید و برای بچه اول کمتر وقت میذارید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
سلام عزیزم من دخترم یکسال و سه ماه بود ناخواسته باردارشدمتولد ۲ سالگی دخترم بود ک پسرم بدنیا اومد خی ...

خدا حقظشون کنه براتون 

من چون شاغلم میترسم بدنم کم بیاره توانایی بزرگ کردن دوتا بچه و شوهر و خونه زندگی رو نداشته باشم 

عزیزم چون بچه اولم سزارین شدم مشکلی برای زایمان بعدیم پیش نمیاد؟چون حالا زمان کمی گذشته