2777
2789
عنوان

اونایی که با خانواده شوهر قطع رابطه هستن بیان خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 22 پست
ادم معذب میشه و یکی هم غرور ادم جریه دار میشه من چون از اولم منو نمیخواستن خیلی سرد هستن

فداتشم منو خودشون اومدن پسندیدن و عقدم کردن باز از همون اول باهام خوب نبودن 

اینجور آدما مریضن 

خدا لعنتشون کنه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ادم معذب میشه و یکی هم غرور ادم جریه دار میشه من چون از اولم منو نمیخواستن خیلی سرد هستن

خب میدونی شاید بخاطر اینکه با دعوا از هم جدا شدید اینطوریه ولی بنظرم جاهای مهم رو برو نزار کینه بشه فقط سرد باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم منو خودشون اومدن پسندیدن و عقدم کردن باز از همون اول باهام خوب نبودن اینجور آدما مریضن خدا لع ...

من خیلی غروریم از طرفیم اینقد بلا سرم اورد دیگه بهشون فکر میکنم دست پاهام میلرزه ناخداگاه طپش قلب میگیرم اصلا نمیتونم ببخشمشون دیگه نقشه ق.تلشون رو مکشم

من خیلی غروریم از طرفیم اینقد بلا سرم اورد دیگه بهشون فکر میکنم دست پاهام میلرزه ناخداگاه طپش قلب می ...

منم مثل تو😐

کشش ندارم 

به شوهرم گفتم اینسری اذیت شم و داستان درست شه تورو تحویل خونوادت میدم و خودمو خلاص میکنم 😣😂

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
خب میدونی شاید بخاطر اینکه با دعوا از هم جدا شدید اینطوریه ولی بنظرم جاهای مهم رو برو نزار کینه بشه ...

هنوز به فامیلا مسپارن میان میگن فلانی باید بره دستبوسشون شما مقصری شیطونه میگه برم زهر بریزم تو غذا بدم بخورن بمیرن یه چندتا انگل کم بشه

بازم خوبه

خیلی وقتا دلم می گیره دوست دارم خواهر و  برادرم رو ببینم بغلشون کنم باهاشون حرف بزنم ولی امتحان کردم وقتی میرم سراغشون دوباره همون مسیر قبلی رو دارن تا زمانی که پول یا ضامن بخوان یا کارشون گیر باشه به من و پدر و مادرم  احترام میذارن بعد از اون دوباره توهیناشون شروع میشه، مامانم  بارها از دستشون گریه کرده و منم که آرومش می کنم، بابام واقعا کم آورده. مامانم میگه اگر تو نبودی از دست این دو تا بچه من دق می کردم. 

وقتی می بینم خواهر برادرای همسرم چقدر باهاش خوبن چقدر هوای پدر و مادرشون رو دارن  دلم برای خودم می سوزه، بهشون حسودیم میشه، چطور عاشقانه همدیگه رو بغل می کنن، ولی خواهر و برادر من فقط دنبال دعوا یا پول  هستن 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
خیلی وقتا دلم می گیره دوست دارم خواهر و برادرم رو ببینم بغلشون کنم باهاشون حرف بزنم ولی امتحان کردم ...

زیاد به برادرخواهرت رو نده یه چند بار دعوا کن نزار ساده بدوننت