2777
2789
عنوان

چیکار کنم پریود بشم

126 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من مجردم و تخمدان پلی کیستیک دارم و براش متفورمین میخورم اما سه ماهه پریود نشدم کسی  هست مثل من باشه برای پریود شدن چیکار کردین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو ام۳،۴ ماه نشدم چقد دم نوشته دارچین و آویشن خوردم هیچی به هیچی بعد۴ ماه گفتم برم دکتر همون روز احساس کردم سینه‌ام درد میکنه وقتی درد میکنن یک هفته بعدش میشم و شدم هیچ کاری فایده نداره بزار هر وقت خودش اومد

نه اصلا حتی ژلوفن که بعضی موقها میخوردم هم نخوردم چند سال پیشم هر دوسه ماه میشدم رفتم دکتر سنو و آزمایش گفتن هیچیت نیست اگه میخای بیا آمپول بزنیم راضی نشدم بعد آخرین بار که شدم قرص ال دی ۲۱ روز روزی یکی خوردم بعدش دیگه پریودیم تنظیم شد اما وقتی شدم خیلی درد داشتم شیاف فقد آرومم کرد به خاطر قرصه بود

پس بیخیالش شم

اره بابا میدونم سخته من خیلی اذیت شدم کمر درد و بیعصابی همش خونه بودم دلم نمیخاست برم جایی شکر خدا چند روز پیش تموم کردم مال تغییر فصل وایناست اگه دیدی چند بار پشت سر هم این اتفاق برات افتاد قرص ۲۱ شب بخوری تنظیم میشه