2777
2789
عنوان

یعنی الان جاش تو بهشته❓😭💔

374 بازدید | 25 پست

امروز دقیقا یه سال میشه عروس هلندیم مرده💔

از همون اول که خریدیمش خیلی مهربون و مظلوم بود😭

۷ ماه بعد از اینکه خریدیمش تصمیم گرفتیم یه مسافرت سه روزه بریم و همه ی عروس هلندی هارو تنها بزاریم تو خونه(قبلا هم این کارو کرده بودیم و هیچ مشکلی براشون پیش نیومده بود) وقتی برگشتیم دیدیم اینا ظرف آبشون رو پرت کردن پایین و روی کف قفس که روزنامه داشت آب ریخته بود و اینا اون روزنامه رو خورده بودن، ما هم سریع قفسشون رو تمیز کردیم و روزنامه هم عوض کردیم

ولی دیگه دیر شده بود😭فردای اون روز مریض شدن

همشون خوب شدن ولی این بیچاره بعد از یه هفته مرد💔

با این که اینو از همه ی عروس هلندیام کمتر دوست داشتم ولی خیلی براش گریه کردم😭هیچ کدومشون جاشو نگرفتن و نمیگیرن💔خیلی حالم بده... 

نکنه الان تشنه و گرسنه باشه... 

یعنی الان کجاست؟ جاش تو بهشته یا نه؟ 😭

خیلی دلم براش تنگ شده خیییلی😭😭😭

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کوچیک بودم یه جوجه داشتم که مرد بردم خاکش کردم بعدا اومدن اونجارو اسفالت کردن خیلی دوسش داشتم💔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

عزیزم وابستگی به حیوون خیلی بده و سخت بهتره درک کنی اونام حساسن و یه مشکلاتی دارن

حیوونا بی گناهن جاشون بهشته

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

آره اونا بی گناهن جاش خوبه غصه نخور

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

سطح دغدت رو دوس دارم

چی میگی؟ اون عضوی از خانوادم بود. 

تو حتما حیوون خونگی نداری که درک نمیکنی

منم سطح دغدغه ی شما رو خیلی دوست دارم! 

من کوچیک بودم یه جوجه داشتم که مرد بردم خاکش کردم بعدا اومدن اونجارو اسفالت کردن خیلی دوسش داشتم💔

خیلی سخته💔

من خیلی دلم براش تنگ شده💔

اسی ببخش ولی خندم گرف از حرفت😐😂

معلومه الان راحته و تو بهشته عروس هلندیاس و داره واسه خودش عشق و حال میکنه

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

عزیزم وابستگی به حیوون خیلی بده و سخت بهتره درک کنی اونام حساسن و یه مشکلاتی دارنحیوونا بی گناهن جاش ...

واقعا وابستگی خیلی بده

داغونم کرده 💔😭

چی میگی؟ اون عضوی از خانوادم بود. تو حتما حیوون خونگی نداری که درک نمیکنیمنم سطح دغدغه ی شما رو خیلی ...

بله گلم ببخشید،من علاقه به حیوانات ندارم ،ولی نگران نباش جاش خوبه دیگه بهش فکرنکن مظلوم وبدبخت ماییم که توی این دنیای پرازمشکلات وگناه داریم زندگی میکنیم خداوند گلچین میکنه خوبا رو اینجا نمیزاره میبره پیش خودش