2777
2789
عنوان

با پسر بچه مثبت ازدواج میکنید

1892 بازدید | 76 پست

با پسر مدل بچه مثبتی 

خوبه ولی زیادی صاف و ساده و + و بی تجربه 

آدم خوب و امن و مناسبی هس برای زندگی،ولی خب با توجه به مدلش هیجانات زیاد نیس و از نظر عاطفی و احساسی و هیجانی ممکنه خیلی خوش نگذره باهاش و به دل باشه، ولی برا زندگی مطمئن و مناسبه، خانواده خوبی م داره 

کدوم انتخاب بهتره؟ با عقل؟ یا منتظر دل و علاقه بیشتر موندن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره اگه پایم باشه آره ولی بعضی پسرا کلا خونسرد بی اهمیتن نسبت به همچی

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

نههه

چون خودم گوه نریده نزاشتم تو زندگیم😂😂🤦هر خلافی بگی کردم 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

همسر من شرایطش همینه که گفتی...

از بیرون همه فکرمیکنن اهل شوخی و کارایه منفی و... نیست.

شاد و خندون مثلا نیست‌.

ولی چیزی که من میبینم تو خونه با بیرون فرق داره😅

شاد و خوش رویه. شوخی میکنه.

حالا جلف و... نیست‌.

ولی خشک هم نیست.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾