2777
2789

سلام پسرم 5سالشه میره پیش دبستانی .  چون بجه اول بوده اوایل دورش خلوت بوده الان کمی خجالتیه با غریبه ها دیر جوش میخوره . ولی وقتی قرار شد بره مدرسه خیلی مشتاق بود. تو مدرسه بجه ها چقدر گریه وزاری بخاطر نموندن تو کلاس ولی پسرم خداروشکر خیلی راحت رفت ونشست من برگشتم خونه . 

پسرم کلا دیر حرف اومد و متاسفانه یه دوره لکنت داشت الان که میره مدرسه خیلی حرف زدنش بهتر شده .

تا امروز که معلمش به باباش گفته حسام خیلی کم حرفه .

من کمی نگران شدم بتظرتون بعدا بهتر میشه ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم. کم کم بهتر میشه.تازه اول ساله تحصیلیه ان شاالله روز به روز بهتر میشه.

معلم که از قبل بچه شما خبر نداره . ممکنه الانم پیشرفت باشه برای پسرتون

یک صلوات هدیه به دل شکسته خانم رباب  
اره بعد از یه مدتی به حرف بیاد سرت بره پسرا تو سن 8 الی 12 سالگی مثل چی حرف می زنن که نمی دونی بهشون ...

تو خونه خوبه عزیزم من راضی ام اما نگران مدرسه ش که نتونه با دیگران راحت ارتباط برقرار کنه 

نگران نباش عزیزم. کم کم بهتر میشه.تازه اول ساله تحصیلیه ان شاالله روز به روز بهتر میشه. معلم که از ...

دقیقا همینطوره عزیزم من متوحه پیشرفتاش هستم کلی یه کم عجولم . تو کلاسشون چند تا نیمه دومی هست خب از اینا بزرگترن . پسرم نیمه اولیه .

اونا پرحرفن اینای دیگه به چشم نمیان 

پسرمنم حساسه کسی حرف بزنه تو حرفاش بپره دیگه هیجی نمیگه . 

تو خونه خوبه عزیزم من راضی ام اما نگران مدرسه ش که نتونه با دیگران راحت ارتباط برقرار کنه 

نگران نباش خجالتش میریزه هنوز لکنت داره؟؟؟؟ اگه لکنت داره دوباره یه دوره گفتاری ببرش شاید واسه همین خجالت می کشه حرف بزنه یا شاید بچه ها تو مدرسه شیطونی کردن تو روحیه اش تاثیر گذاشته 

چون شاید خودت نتونی تو لحظه تشخیص بدی که هنوز لکنت داره یا نه یه دفعه که داره تند تند تعریف می کنه بدون اینکه بفهمه پر کن صداشو بعد توی خلوت خودت چند بار گوش کن اگه حس کردی که هنوز یکم مشکل داره قبل از کلاس اول پیگیریش کن 

بچه ها پسر هستن و شیطون از روی بچگی ممکنه حرفی بزنن به پسرت یه عمرت تو روحیه اش تاثیر منفی بزاره 

موفق باشی عزیزم

دقیقا همینطوره عزیزم من متوحه پیشرفتاش هستم کلی یه کم عجولم . تو کلاسشون چند تا نیمه دومی هست خب از ...

خب عزیزم حتما اینها رو به مربی بگو. بذار در جریان باشه.که پسرت حساسه اونم سرکلاس هوای پسرتو داشته باشه. کم کم راه میفته نگران نباش

یک صلوات هدیه به دل شکسته خانم رباب  

منم داداشم از کلاس اول معلمهاش از کم حرفیش گله داشتند تا اخر ... ولی تو خونه عین چی حرف میزنه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
نگران نباش خجالتش میریزه هنوز لکنت داره؟؟؟؟ اگه لکنت داره دوباره یه دوره گفتاری ببرش شاید واسه همین ...

ممنون از توضیحاتت دوستم خوبم . 

اره هنوز لکنت داره اما از قبلش خیلیی بهترشده .