2777
2789

کراشم قرمز این و داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی از اینا خوشم میاد ولی فکر کنم زیاد با سرعت نمیره پلاکم نداره مث دوچرخه هست هر کی بدزدتش دیگه انگار مال خودشه سبکم هست باید زیاد مراقبش باشی که نبرنش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خوبه راضیه خراب نمیشه هی

نمیدونم که🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فقط میدونم از اینا داره

تا اطلاعات بعدی بدرود🫡

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بابا خدایی دیگه با موتور کاری نداشته باشید..همون ماشین دارید بخدا کافیه

😀چشم عباس آقا امر دیگه؟