2777
2789
عنوان

شیطونه میگه زنگ بزنم پلیس

682 بازدید | 32 پست

همسایه کناری رفته کربلا مثلا 

حالا مستاجر طبقه پایین که دست دانشجو هم هست پارتی گرفته بزن و برقص و قهقهه 

من موندم یه دختر اینقدر می‌تونه بی خانواده باشه که الان بیاد شهر غریب هنوز که تا اول مهر یه ماه مونده ننه باباش نمیگن کدوم گوری میری

سه شبه هر شب سر و صدا و رقص و آواز آخرشم شام تو حیاط میخورن الان صدای خنده های نکرش میاد 🤧🤧🤧🤧

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جالبه ده تا مرد تو حیاطه صدای یکی نمیاد ولی صدای قهقهه این دختره تا ته کوچه میاد بابا عین آدم بخند سلیطه بودنم حدی داره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
ولش بابا زندگی خودشه

باورت میشه بچه‌ها اومدن الان همه تو پذیرایی خوابیدم چون اتاق خواب بچه ها نزدیک حیاطه 

به مدیر ساختمونتون بگو بهش تذکر بدنزنگ بزنی پلیس بهشون میگه ممکنه دشمنی پیش بیاد

خونه ویلاییه 

اونا خونه کناری هستن ولی صدا واضح میاد چون نزدیکم و تو حیاط بزن و برقصه