2777
2789

عزیزم میشه دعا کنی باردارم ولی بتام کم رفته بالا دعا کن یکشنبه دوبرابر شده باشه،دعا کن نی نی مو سالم بغلش کنم توروخدا دعا کن خارج رحمی نباشه پوچ نباشه سالم بیاد بغلم توروخدا دعا کن

هرکس دید دعا کنه و بهم بگه خوشحال بشم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه دعا کنی باردارم ولی بتام کم رفته بالا دعا کن یکشنبه دوبرابر شده باشه،دعا کن نی نی مو سالم ...

ان شاء الله که سالم سالم باشه و بمونه برات عزیزدلم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عمل فرجهم❤

میفهمم چقدر ذهنت درگیره

منم احتمال هماتوم داده شده همش منتظرم برم سونوگرافی و بگن برطرف شده دیگه لازم نیست رعایت کنی

صدای قلبشم بشنوم

تو هم برای من دعا کن

خلی دیره طاقت ندارم

عزیزم ببین برا خودت میگم

اگه زود بری و هنوز قلبش تشکیل نشده باشه خودت استرس میگیری

بزار به وقتش برو

تو خودتو مشغول کن خیلی هم زود میگذره

وقتی خیلی بهش فکرکنی دیر میگذره

اللهم عجل لولیک الفرج
ان شاء الله که سالم سالم باشه و بمونه برات عزیزدلماللهم صل علی محمد و آل محمد و عمل فرجهم❤میفهمم چقد ...

حتما صلوات فرستادم

دعا کن فردا خوشحال بشم 🙏😭

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
عزیزم ببین برا خودت میگماگه زود بری و هنوز قلبش تشکیل نشده باشه خودت استرس میگیریبزار به وقتش بروتو ...

آخه میخوام به مامانم اینا بگم و ازشون دورم

همین هفته میبینم شون

اگر بذارم هشت هفته دیگه رفت تااااا معلوم نیست کی... 

آخه میخوام به مامانم اینا بگم و ازشون دورمهمین هفته میبینم شوناگر بذارم هشت هفته دیگه رفت تااااا معل ...

الهی بگردم هرجور میدونی

بخاطر خودت میگم هرچی صلاحه

بعضی نی نی ها از ۵ هفته قلبشون تشکیل میشه

بعضیا شنیدم ۱۲ هفته تشکیل شده

اللهم عجل لولیک الفرج
آخه میخوام به مامانم اینا بگم و ازشون دورمهمین هفته میبینم شوناگر بذارم هشت هفته دیگه رفت تااااا معل ...

لنظر من به هیچکی نگو چون دوری ایمجوری هم نیست که بگی اگه بهشون بگم باردارم میان کمکم

چون دور و برت نیستن اصلا تا بعد ان تی به کسی نگو

اللهم عجل لولیک الفرج
لنظر من به هیچکی نگو چون دوری ایمجوری هم نیست که بگی اگه بهشون بگم باردارم میان کمکمچون دور و برت نی ...

واااای چقدر زیاد 😁😁😁 بچه اولمه همین که تا الان تحمل کردم انگار شاخ غول شکستم 🤣

از دو طرف نوه اول میشه میدونم خیلی ذوق میکنن برای همین دل تو دلم نیست فقط قلبش تشکیل شه خیالم راحت شه و برم سورپرایز شون کنم