2777
2789

مامانش میگفت خب عروس خانوم مت ظرف نشسته خیلی دارم کی بله رو میدی(پسرش خونه جدا داره از روشوخی گف)

مامانم گف چنتا بچه دارین زنه گف من مجردم دست کشید سمت شوهرشم گف این دوسپرسمه 

خیلییی باحال بودن

الان مشکلم فقط ترسمه چون یبار ضربه خوردم نمیدونم چیکار کنم 

دختری با چشمانی ب رنگ علف بز

اخی

داداش نداشت؟ 😂🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مادرشوهرت شنگوله😂😂😂😂

تحقیق کنید حتما حتما حتما حتما

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

باحال بود ولی تو سلیقه من نبود😂

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

حواست باشه شوخی سوخی نره تو پاچت  بابای عروس ما تم وقتی رفتیم خاستگاری خیلی شوخی کرد و خوش اخلاق بود به محض این ک عقد کردن شد شمر بن ذی الجوشن😐

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂