2777
2789
عنوان

فردا صیغه طلاقم جاری میشه

684 بازدید | 31 پست

شوهرم بددل و شکاکه و تا حالا بهم تهمت‌های عجیب غریبی زده مثلا منو ب پسر خواهرم ک ۱۷ سالشه نسبت داده و گفته تو با اون رابطه داری🤦‍♀️ این یه نمونش...

هیچ کلاس و باشگاهی هم اجازه نمی‌داد برم و حق نداشتم هیچ دوست و رفیقی داشته باشم و باهاشون رفت و آمد کنم

خیلی هم خسیسه همیشه خدا می‌گفت پول ندارم هر وقتم خواهرام بعد سالی از شهر دور میخواستن بیان خونمون می‌گفت چرا میخوان بیان مگه من چند بار رفتم خونشون؟!!!!.. ینی خون ب جیگرم می‌کرد وقتی خانوادم قرار بود بیان 

بددهن و فحاش هم هست و گاهی فحشهای رکیک میداد خودشم ب رابطه با مستاجرش ک ی زن مطلقه اس اعتراف کرد هرچند بعد انکار کرد، مثلا بارها بهم گفت اون از تو بهتره!!! (هرچند نه قیافه داره نه سواد و تحصیلات سنشم از من هفت هشت سال بزرگتره!!!)

هیچ احساس و عاطفه ای انگار تو وجودش نیس یک جمله محبت آمیز از این آدم نشنیدم تو زندگی ینی اکثر اوقات این آدم تو قیافه اس علتشم خودم نمیدونستم چرا!!!

با تمام این تفاسیر بازم غمگین و ناراحتم از جدایی 

طبیعیه این حالت یا من دیوونم؟؟

شاید بپرسید دوسش داری؟ باید بگم نه با این توضیحات جایی برای دوس داشتن باقی میمونه؟؟

شایدم ناراحتیم بخاطر آینده مبهممه....🤕❤️‍🩹🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه که ناراحتی پروسه طلاق پروسه ای که بار روانی زیادی رو دوش آدم میزاره اما مهم اینکه تصمیم درست رو بگیری اگه طلاق تصمیم درستیه این روزها هم گروه سخته اما میگذره 

طلاق حلاله اما میگن وقتی طلاق جاری میشه عرش خدا به لرزه درمیاد

سخته

اکثر اونایی که طلاق می گیرن پشیمون میشن

اما بازم برگردن عقب چاره ای جز طلاق ندارن.

انگار یه هزینه زیادی کردی و ورشکسته شدی

نمی دونی بعدش قراره چکار کنی

قبل از ازدواج مجرد بودی اما بعد از ازدواج دیگه مجرد نیستی

اینا همه بهت فشار میارن

اما دلت قرص و محکم باشه خیلیا بعد از طلاقشون شرایطشون بهتر شده

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

همین ک جسارت داشتی تا اینجای راهو اومدی باید بهت دست مریزاد بگم

حداقل مثل من بی عرضه نیستی

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

عزیزم نگرانی شما کاملا طبیعیه،به فضای مجازی و ....نگاه نکن،طرف طلاق میگیره میره جشن طلاق برگذار میکنه و هزار حرف و حدیث و ...‌این واکنش طبیعی بدن هست که از جدایی ناراحت میشه،انشالله هر چی که خیر هست برات پیش بیاد

ناراحتیت که طبیعی هست .منم دقیقا یه ماه و نیم پیش روز قبل جدا شدنمون همین حس رو داشتم 

اصلا نمی‌خواستم برگردم و اینا ولی بازم یه غمی ته دلم بود 

سخته یه روز با عشق و خوشی و کلی آرزو یه زندگی رو شروع کردی و فک کن حالا به جای رسیده باشی که تموم شدن اون رابطه آرزوت باشه 

ولی حالت خیلی بهتر میشه بهت قول میدم

منم بعضی وقتا به طلاق فکر میکنم ولی علتش فقط و فقط خانواده شوهرمن

خیلی خانواده ش بی فرهنگند و مادرشوهرمم تیکه میندازه و ناراحتم میکنه همیشه

و بدترش اینجاست که اگه من درجواب کاراشون مقابله ب مثل کنم یا تیکه بندازم شوهرم از چشم من میبینه و میگه تقصیر توعه و مامان و بابا محتاج تو نیستن و فلان.... . و خودشم یجوری انگار همش دنبال اینه که نوکر خانواده‌ش باشه من مخالف لطف به پدرو مادر نیستم ولی اون رسما خودشو منو نوکر ننه باباش میدونه.

خیلی ناراحتم

کلن فرهنگشون اینه

فکرم نمیکنم بتونم درستش کنم

بنظرت ادامه بدم؟ یا طلاق؟

طلاق حلاله اما میگن وقتی طلاق جاری میشه عرش خدا به لرزه درمیادسختهاکثر اونایی که طلاق می گیرن پشیمون ...

حالت خوش نیستا، یه چیزی شنیدی و حفظ کردی... با این چیزایی که گفت واقعا کجاش پشیمونی می‌بینی... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم