2777
2789

من نامزدم ۸ ماهه که فوت شده

دوهفته به عقدمون (دو سال نامزد بودیم محرم بودیم)

به شدت روزای وحشتناکی رو گذروندم از اوج خوشی پرت شدم تو روزایی که نابودم کرد خوردم کرد افسردگی گرفتم قرص اعصاب مصرف کردم روزایی کذروندم که خدا برای دشمنم نیاره وحشتناک بود و هر لحظه نابود شدم پیاماشو خوندم ویساشو گوش میدادم پیراهناشو میگرفتم تو بغلم از صبخ تا شب سرمزارش بودم و چیزایی که خدا میدونه فقط‌

یه کمد دارم که درشو مامانم قفل کرده نمیده بهم تو کمد تمام کادوهای این دوسال هست از خرس گل کیف کفش لباس گوشی هرررچی فکرکنین تاحالا خوراکی هایی که روز اخر باهم بودیم برام گرفت ولی نخورده بودمشون الان که اینارو نوشتم باز گریم گرفت الان بقیشو میگم

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

لباسای عقدمون کیف کفش همه اینا رو که روزای اول پرت کردم بیرون معلوم نیس کجان 

لباس و اینام تا تونستم پخش کردم

ولی نامزدم خیلی علاقه داشت برای من چیزی بخره میگفت وقتی برا تو میخرم بیشتر ذوق میکنم تا برا خودم بخرم 

حتی یه هفته به مرگش برام کفش خریده بود میگفت تو دانشگاه بپوش

حالا چند تا کفش کیف یا مانتو اینا که مال خودم خریده موندن ختی بعضیاشو یه بارم استفاده نکردم.اکه استفاده کنم خیلی سنگ دل و نامردم؟مثلا کفشارو بپوشم برم جایی دانشگاه بیرون بدون نامزدم 😔نامردم اینکارو بکنم؟چون اون برام خریده دوست دارم وگرنه بخام میتونم برم همه چی بگیرم ولی باز به خودم میگم خیلی نامردی که میخای وسیلهاشو استفاده کنی

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحش شاد

ایشون شما رو دوست داشتن که براتون خریدن استفاده کن حتما

یا برای شادی روحش بدید به نیازمندان 

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 😭 🙏 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
خدا بهت صبر بده عزیزم میدونم سخته اما سعی کن وسایلاشو از خودت دور کنی خاک سرده کم کم فراموش میکنی

الان خیلی بهتر از روزای اولم انگار قبول کردم ولی خیلی دلم تنگه برای خودشو و اون روزایی که قدرشو ندونستم