2777
2789

بین  خونه ای که الان هستین که دو خوابه نرمال داره یه تراس ۶۰ متری همه اتاقهاش و آشپزخونه پنجره بزرگ داره همسایه خوب هم داری . با این قید که خونه قدیمی ساز هست کمی بازسازی انجام شده نه کامل مثلا درب ورودی از این مدلهای درب های سالن و اتاق قدیمی دهه ۶۰ که شیشه کار میشد و حمام دستشویی هم سرامیک  قدیمی  باریک دهه ۶۰ فقط دیوار هاش جدید شده . آشپزخونه هم کابینت ها سفید جدید دیوارها روکش طرح سنگ .  خونه دوم صفر کاملا به روز متراژها شبیه هم با این تفاوت یک اتاق کمی کوچک تر هست و تراس کوچیک داره .  پنجره اتاق ها بالا هست .  حالا جابجا میشین یا تمدید میکنین

من عاشق خونه های قدیمی هستم

و به ترکیب برنده دست نمیزنم

انشالله اسباب کشی بعدی به خونه خودتون خواهد بود

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من با ساخت قدیمی کنار نمیام

دومی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

تمدید شاید همسایه بد باشه اصلا تنها خونه که نیست مهم باشه

تا الان که آدمایی که ساکن خونه جدیده شدن درست حسابی بودن . خود صاحبخونه دکتره و میخواد همون جا ساکن شه . 

محله یکی هست چند تا کوچه فرقشان هست

اگه قیمت هاشون یکی باشه و اگه من جای تو بودم میرفتم تازه چون شما همون پول رو میدید چه بهتر تو یه خونه تازه ساخت باشی

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)