2777
2789
بار این بده خدا خوبه.بعضیا ....... 😐💔

کادو مادر شوهر عزیزم دستش درد نکنه 

اخه اسکل تو که نه بالاگری نه چیزی مستقیم برو به خودش تشکر کن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیین اینو جدی میگم شاید دلیل دلخوشیش بوده شما بگو مبارکهههه...

یا اینکه کسی طعنه ش زده اسکولی تو رو چه به گواهینامه گرفته گذاشته...

تو روخدا ایها الناس دلخوشیای مردمو مسخره نکنید

...

یه مدت من حال روحیم به شدت خراب بود من گاهی از فضای خونه از آشپزیام میزاشتم فک میکردن پز غذا میدم نهههه بخدااا من اون کار وایب خوبی بهم میداد‌..دوست داشتم منتقل کنم وحرف قشنگ بشنوم همین

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

بیین اینو جدی میگم شاید دلیل دلخوشیش بوده شما بگو مبارکهههه...یا اینکه کسی طعنه ش زده اسکولی تو رو چ ...

منم مسخره نکردم اصلا،،،این ادم بدترین بدیارو به من کرد اون چیزی که شما فکر میکنین نیست 

کادو مادر شوهر عزیزم دستش درد نکنه اخه اسکل تو که نه بالاگری نه چیزی مستقیم برو به خودش تشکر کن

مادرشوهرش خوشحال میشه که عروسش به اشتراک گذاشته...

حالا من این کارو نمیکنم ..ولی مزاحم دلخوشیای مردم هم نشیم...

گذاشت شما بگو آفرین به این مادرشوهر مهربون مبارکتون باشه انرژی مثبت فرستادی وانعکاس کار خوبتو تو این دنیاخواهی دید عزیزم

عزیزم اگه ازش بدی مبینی اذیتت میکنه انرژی منفی میده شماره شو پاک کن....کاری که من به یسری از آدمهای ...

یه بار پاک کردم عزیزم زنگ زد عصبانی شد گفت در حد من نیستی که شمارمو داشته باشی😐😂بعد چند وقت اومد معذرت خواهی منم گفتم اشکال نداره بهتره ببخشمش تا باهام در نیوفته😐آدم دعوایی هست

یه بار پاک کردم عزیزم زنگ زد عصبانی شد گفت در حد من نیستی که شمارمو داشته باشی😐😂بعد چند وقت اومد م ...

خودشو میزنه دعوایی

من الان عصبیم اصلا میترسم پشت فرمون بشینم

این اخلاقش بده واقعااااا کاش فقط دعوایی بووودینی با رفتار و اخلاقش کاری میکنه که دیوونه بشی آدم فوق ...

شماره شو پاک کن

بگووو تیپ اخلاقیمون یکی نیست

تمام