2777
2789
عنوان

انتقال جنین و مصرف استرادیول

1629 بازدید | 2 پست

سلام عزیزان 

من چند روز پیش انتقال جنین داشتم.یک هفته قبلش که رفتم برای سونو ، مامایی که با دکترم کار میکنه سه روز قبل از عمل استرادیول رو قط کرد و آمپول پروژسترون رو تجویز کرد.روز عمل از بقیه شنیدم که هر دو تا رو باهم مصرف می‌کنند .توی اتاق عمل از دکترم در مورد مصرف استرادیول ‌پرسیدم که گفت اگه استفاده نکنی همه چیز بر باد میره و برام هم استرادیول هم استروژن رو تجویز کرد.البته قبل از عمل یه سونوگرافی انجام داد.

الان خیلی نگرانم .نمیدونم چرا اون سه روز استرادیول رو قطع کرد،نکنه همه چیز از بین بره یا اینکه نکنه ماما اشتباه کرده و این سه روز رحم نازک شده و توانایی نگهداری جنین رو نداره.امشب کمی تخمدان‌هام تیر میکشه که همش نگران از بین رفتنشون هستم.

خواهش میکنم هر اطلاعاتی دارین به من بگین و کمکم کنید.اعصابم از بعد از عمل خیلی بهم ریخته.

ممنونم ازتون

عزیزم دیگه انجام دادی از فکرش بیا بیرون و بسپار به خدا الان از کنترل تو خارجه...چی میخای بدونی؟ بنا به وضعیت بیمار اون دارو تجویز میشه کسی نمیتونه بگه کارش درست بوده یا نه پس فکرتو جای دیگه ای مشغول کن انشاها نتیجه میگیری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB