2777
2789

سلام دوستان امروز عکس رنگی انجام دادم جفت لوله هام چسبندگی داشتن ک برطرف شدن

سی و یکم اولین روز سیکلم میشد ک باقری مدروکسی پروژسترون پریود شده بودم و ششم روز هفتم میشد از روز هشتم کلومیفن_لتروزول مصرف کردم 

چون پریودم و تخمک گذاری طبیعی ندارم با داروعه نمی‌دونم کی تخمک گذاریم شروع میشه؟

واینکه کسی بوده با این اوضاع مشابه باردار شده باشه بعد عکس رنگی؟بنظرتون من شانسی دارم؟

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️
الهی عزیزم ای وای کاش هییییچ زنی این روزارو نبینه امیدت بخدا باشه چکارکنیم اینم روزگار ما منتظراست م ...

فداتشم عزیزم آره واقعا امروز از شدت درد دوبار زیر دستگاه فشارم افتاد بخاطر مادرشدن هر دردی رو ب جون می‌خریم بعضیا بیخبر و فوری باردار میشن اما من حتی پریودم نمیشم تمام بدنم شده داروهای هورمونی،😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من دیگه ی جاهایی کم میارم 😢

خیلی سخته الهی هیچ زنی آرزوی مادر شدن روی دلش نمونه تو این دوره بزرگ کردن بچه سخته اما نبودنش بعد ی مدت زندگی رو بی روح و تکراری میکنه

منم تازه یه هفته‌ای هست متوجه شدم تنبلی دارم 

قصدمون اقدامه 

اما متاسفانه دفع پروتئین هم دارم و دکتر نمیتونه زیاد دارو برای تنبلی بهم بده 

خیلی غم و غصه دارم 

دکتر گفت اقدام کن احتمال داره بگیره 

اگر نگرفت درصد دفع پروتئین ک پایین اومد تخمکا رو تحریک میکنیم 

من اصلا آدم صبوری نیستم 

توکل بر خدا فقط

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

منم تازه یه هفته‌ای هست متوجه شدم تنبلی دارم قصدمون اقدامه اما متاسفانه دفع پروتئین هم دارم و دکتر ن ...

منم آدم اصلا اصلا اصلا صبوری نیستم تازه زود ب هم میریزم و عصبی میشم اما ۵ساله منتظرم یجورایی عادی شده اما بازم سخته برام بازم اذیت میشم کلا انتظار از هر چیزی سختتره 

پیگیر درمانت باش ب امید خدا شماهم صاحب نی نی میشی

منم آدم اصلا اصلا اصلا صبوری نیستم تازه زود ب هم میریزم و عصبی میشم اما ۵ساله منتظرم یجورایی عادی شد ...

ما سه ساله عروسی کردیم تا الان قصد بارداری نداشتیم 

حالا یهو ب دلمون افتاد 

واسه همین تحمل ندارم،بیشتر بخاطر شوهرم چون واقعا دلم براش میسوزه 

هیچ مشکلی هم نداشتم ک بفهمم تنبلی دارم،با سونو معلوم شد

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

ما سه ساله عروسی کردیم تا الان قصد بارداری نداشتیم حالا یهو ب دلمون افتاد واسه همین تحمل ندارم،بیشتر ...

این تنبلی تخمدان لعنتی بی صدا میاد و درگیر می‌کنه بهش میگن اختلال پرخرج خدا برا کسی نیاره  خودش عامل هزار نوع درد تو بدن میشه 

الان با این تغذیه ای که ما داریم و همش شیمیایی اکثر همین مشکل دارن....انقد ناامید نباشین

ورزش کنید روحیه شادابی داشته باشین

اصلاح سبک کنید 

درکنارشم دارو مصرف کنید. یه زمانی از دارو خسته شدین یا خواستین به بدنتون استراحت بدین برین طب سنتی خووووب 

مطمئنن نتیجه میگیرید