2777
2789

سلام خوشگل خانما....من تا الان که سی و دوسالمه هیچوقت ارایش نکردم...فقط ضد افتاب بی رنگ لافارر...الان برای تنوع میخوام شروع کنم میتونین برندهای مناسب بهم معرفی کنین؟مثلا چه نوع خط چشمی برای من مبتدی استفاده ازش راحت تره و چه برندی؟چه نوع رژ لبی و چه برندی؟من پوست صورتم گندمیه چه رنگ رژلب و رژ گونه مناسبه؟ اصلا برای یه آرایش ساده چه وسائلی باید بخرم؟میدونم سوالاتم زیاد شد...ممنون از راهنمایی هاتون😘🌺

پرایمر الف

کرم پودر

لورآل سری True match. ..

میبلین سری Dream matte. ...

بورژوآ سری Health mix. 

کانسیلر

میبلین Instant Age Rewind

پالت کانتور و رژگونه

روولوشن

پالت سایه 

روولوشن

پالت هایلاتر 

گلدن رز

پالت ابرو

ماسکات

ریمل

ایزادورا

میبلین

خط چشم

مای 

شون

خط لب و رژلب

وت اند وایلد

فلورمار

میبلین

پودر فیکس

گلدن رز

فلورمار

اسپری فیکس

گلدن رز

بیوتی بلندر

جویل

ریل تکنیک

پک براش آرایشی

از دوست پوست بخری بهتره

ریل تکنیک

ژل ابرو

نیکس

میسلار واتر

بایودرما

خدایا خودت مواظب خوشکلیام باش🧿😂جدید نیستم،رمزمو یادم رفته🙁

خط چشم ماژیکی بخر مث ماژیک نوکش تیزه راحت خط میندازه یه تینت ژله ای هم بخر هم برای روی رژ لبت بزنی هم گونه و سایه کار باهاش خیلی راحته

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرایمر الفکرم پودر لورآل سری True match. ..میبلین سری Dream matte. ... بورژوآ سری Health mix. کانسیل ...

اینا یه سری برند و وسایل متوسط رو به بالا هست و کیفیتشونم خوبه

خدایا خودت مواظب خوشکلیام باش🧿😂جدید نیستم،رمزمو یادم رفته🙁

سبک استفاده کن چون تا حالا نکردی پوستت هیچ ایرادی نداره پس... مثلا پنکیک شون شماره ۲ به پوست گندمیم میخوره رژ لبای این مارکم خوبن...رژ لبای کالیستام خیلی خوبن همینطور ریمل و خط چشمش.البته خط چشم و با مدادم بکشی قشنگ میشه...شما چون گندمی آرایشای هلوییم بهت میاد😍⁦✌️⁩

اومدم فقط بگم چه کار خوبی کردی تا الان ارایش نکردی چون پوستت سالم مونده

من راستش از این محصولات اورگانیک استفاده میکنم. ریمل چهار مغز و روغنهای طبیعی. رژ لب حاوی موم و رنگ طبیعی و ...

حقیقتا به زیبایی محصولات شیمیایی نیست اما خیالم راحته ضرر نمیرسونن. 

الهی به امید خودت...  

پوستت اگه چربه کرم پودر مات ایزادورا یا گابرینی

خط چشم ماژیکی بخر مویی سخته کشیدن 

رژ لب روشن بزن صورتی قرمز ،نود بزنی چهرت خسته نشون میده 

شوینده و ابرسان  سیمپل بزن اقتصادی و خوبه اگه هم مشکل هزینه نداری کلینیک بزن 

ریمل رومنس بزن حجم میده و نمیریزه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

من به شخصه صابون لیفت ابرو

آبرسان رنگی دکتر ژیلا

تینت و انواع رژ و خط لب

ریمل 

خط چشم با قلمو میکشم یا با مداد فقط گوشه چشمم