سلام خوشگل خانما....من تا الان که سی و دوسالمه هیچوقت ارایش نکردم...فقط ضد افتاب بی رنگ لافارر...الان برای تنوع میخوام شروع کنم میتونین برندهای مناسب بهم معرفی کنین؟مثلا چه نوع خط چشمی برای من مبتدی استفاده ازش راحت تره و چه برندی؟چه نوع رژ لبی و چه برندی؟من پوست صورتم گندمیه چه رنگ رژلب و رژ گونه مناسبه؟ اصلا برای یه آرایش ساده چه وسائلی باید بخرم؟میدونم سوالاتم زیاد شد...ممنون از راهنمایی هاتون😘🌺
خط چشم ماژیکی بخر مث ماژیک نوکش تیزه راحت خط میندازه یه تینت ژله ای هم بخر هم برای روی رژ لبت بزنی هم گونه و سایه کار باهاش خیلی راحته
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سبک استفاده کن چون تا حالا نکردی پوستت هیچ ایرادی نداره پس... مثلا پنکیک شون شماره ۲ به پوست گندمیم میخوره رژ لبای این مارکم خوبن...رژ لبای کالیستام خیلی خوبن همینطور ریمل و خط چشمش.البته خط چشم و با مدادم بکشی قشنگ میشه...شما چون گندمی آرایشای هلوییم بهت میاد😍✌️