این حرفا ی دوستانه من به شماست 🌸🌸🌸🪴
سلام بچه ها امید وارم حالتون خوب باشه
و بهترین نتیجه رو گرفته باشین .
اکثر مشاورای کنکور شما رو به سمت پر درآمد ترین رشته یا مطرح و بهترین رشته ها دعوت می کنن .
اونا به شما یاد میدن چجوری درس بخونین تا استخدام یه شرکتی بشین
ممکن واقعا اون رشته رو دوست نداشته باشین اما برای حقوق سابتش اقدام کنید و این آینده نگری چیز بدی نیست
شما می تونید این کار و کنید بفکر آینده و درآمد شغلی و حتی امنیتش باشین .
اما یادتون نره تا به چیزی عمیقا و از ته دل علاقه مند نباشین نمی تونین موفق بشین نمی تونین از روند کار و زندگی لذت ببرین و یکجایی دل می برین و با خودتون می گین من این زندگی و نمی خوام!این زندگی من نیست
من اشتباه وارد شدم حتی همون مزیت شغلی و نمی خواین و پا پس می کشین.
همه مل یسری علایق و استعداد خاص خودمون و داریم یکی ممکنه با هنر و شیرینی پزی علاقه مند باشه یکی آرایشگری و طراحی دوخت یکی پزشکی یکی حس کنجکاوی زیادی راجع به موجودات داره می تونه زیست شناس بشه وووو
اما همه ما توی یه قرار داد اجتماعی بزرگ قرار داریم که هر کس در حال کاریه
هر کس در حال خدمت رسانیه
من معتقدم نظا م آموزشی کشور مارو وایسته بار میاره و ازمون یک مدیر خلاق و جسور نمیسازه ،مشاورای کنکور همه مارو از آینده می ترسونن و بهمون یسری مشاغل خاص دولتی و معرفی می کنن
در صورتی که اگه تو واقعا روحیه همون شغل و نداشته باشی قطعا به مشکل بر می خوری ....
اشتباه نکنید !
بچه ها اگه به سمت علایق واقعی تون حرکت کنین شما قطعا موفق میشین هنر یکی از پر درامد ترین رشته هاست .
اگه جامعه شناسی و فلسفه دوست دارین یا حتی جغرافی و زمین شناسی و رشته های دیگه ریاضی
توش قدم بذارین چون اگه این رشته ها برا هر کسیم بد باشه برای شما که ذاتا بهش علاقه دارین و می تونین تو این زمینه کلی ایده و برنامه ارائه بدین بهترینه
حتی اگه اون رشته باغداری باشه اگه علاقه مند باشین از شما یه کار آفرین درجه یک میسازه👍🪴