2777
2789
عنوان

زائده هایی شبیه زگیل تناسلی😢

658 بازدید | 16 پست

سلام دوستان نی نی سایتی 

وقتتون بخیر

من هشت ماه پیش زایمان داشتم ،شش ماه قبل بارداری چکاپ کامل شدم و هیچ مشکلی نداشتم،

بعد بارداری زائده هایی بین ناحیه تناسلی و مقعد به وجود اومد که حدس زدم به خاطر اضافه وزنی که تو بارداری پیدا کردم زایده گوشتی اسکین تگ هست و البته چکاپ های کامل و اطمینان کامل به همسرم باعث شد اصلا به زگیل فکر نکنم.

الان تعداد این زایده ها بیشتر شده بعضیا شون حالت اویزنن یعضیا روی پوست، بعضیا تیکه تیکه ان بعضیا صاف مثل همون حالت پوست مرغی ولی برجسته تر،‌ البته همشون خیلی کوچیکن طوری که همسرم اصلا متوجه نشده.

خیلی فکرم درگیره میشه تا قبل از دکتر رفتن راهنماییم کنید اینا چیه نگرانم کرده

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از گوگل عکسشو پیدا کنید بفرستید 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

فکر نمیکنم زگیل باشنا .. اخه میگید اطمینان دارید 

همسرتون زائده نگرفتن؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بهتره متخصص زنان مراجعه کنید اگر مشکوک شدن ازمایش اچ پی وی براتون مینویسن .. ان شاءالله ک این ویروس منحوس رو کسی نگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهتره متخصص زنان مراجعه کنید اگر مشکوک شدن ازمایش اچ پی وی براتون مینویسن .. ان شاءالله ک این ویروس ...

انشاالله، 

ممنون ازت

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
انشاالله، ممنون ازت

هیچکدوم رنگشون تیره نشده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40