2777
2789
عنوان

عذر خواهي اقاي عرب

2330 بازدید | 128 پست

با سلام و احترام خدمت تمام اعضاي محترم ني ني سايت

اين تايپكو زدم تا از تمام عزيزان معذرت خواهي كنم بنده افغان نيستم اهل خوزستانم و افتخار ميكنم ايرانيم و پستهام صرفا جهت مزاح بوده وهيچ قصد وغرضي ندارم اميدوارم منو به بزرگواريتون ببخشيد

قطعا منم مثل شما باهر مهاجري  كه  به قشر عزيز كارگري لطمه بزنه وباعث نا امني وبي نظمي ونارضايتي در كشورم بشه مخالفم افغان باشه يا هر كس ديگر

اين بنده حقير كمتر از يك سال عضو اين سايت شدم واز اين لحظه به بعد فعاليتم تو سايت كمتر ميشه و بي صدا از اين سايت ميرم

يه نكته هم بگم خدا را شاهد ميگيرم من اين بچه سال (ج*گير_يهودي) فحاش نيستم ونه اونو ميشناسم خاك پاي همتون هستم از تك تكتون معذرت ميخوام منو به بزرگواريتون ببخشيد

يه نكته ديگه هم بگم عزيزاني كه از ني ني يارها شاكي هستن و فك ميكنن اين قضيه براشون مهم نيس اينو بدونيد خط قرمز ني ني يارها ناراحتي و نارضايتي شماست و تعليق كاربري سابقم دال برهمين موضوعه

دوتا عكس ميزارم يه عكسي كه هويت ايرانيمو ثابت ميكنه كي رأي دادم😄

وعكس ديگه حرص شديد ني ني يارها نسبت به شما رو نشون ميده

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

کمتر دروغ بگین خودم بارها دیدم

خیلی واضح گفتین ما افغان هستیم ایرانی ها ب ما ظلم میکنن و این جفنگیات

۱۰۰۰ بارم تعلیق شدین

چقدر بیکارین باز شما هیچجارو بجز سایت ندارین؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک..شعرا چیه برادر🤡 این بچه بازیا چیه 

این چرت و پرتا چیه 

مرسی که باعث خنده میشی 

با دیدن تاپیکت دچار شرم نیابتی شدم 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

کمتر دروغ بگین خودم بارها دیدمخیلی واضح گفتین ما افغان هستیم ایرانی ها ب ما ظلم میکنن و این جفنگیات۱ ...

فارسي نوشتم😐

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}
اتفاقا جن گیر هم اهل خوزستانه🥴

کی گفته؟؟

همه چیش دروغه...

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
فارسي نوشتم😐

باز خوبه فارسی بلدین

دروغای بیشتری میتونید فارسی بنویسید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤