2777
2789
عنوان

طلسم و دعا روی لباس

485 بازدید | 9 پست

از این چیزا زیاد سر درنمیارم ولی یکی از اقوام همسرم یه تیکه لباس داده به خواهر شوهرم ک بده بمن گفته لباسه رو براش اوردن ولی ب سنش تیپش نمیخوره گفته بدتش به من 😐عجیب نیست بنظرتون

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیارش تو خونت یا نپوشش یموقه حسادت باعث میشه دعایی چیزی باشه مخصوصا اگه رنگشم تیره باشه

وای رنگش قرمز و سیاه بود😭

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

وای رنگش قرمز و سیاه بود😭

مطمعن باش پس یچیزی تو کاره ب کسی هم هیچی نگو اگه گفتن بگو اتفاقا استفادش میکنم الکی ک اگه چیزی باشه فکر کنن تو میپوشی یجور دیگه ضربه نزنن 

نپوشیدی ک؟حتما بده ب اب بره 

بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته 
مطمعن باش پس یچیزی تو کاره ب کسی هم هیچی نگو اگه گفتن بگو اتفاقا استفادش میکنم الکی ک اگه چیزی باشه ...

یادم نیست نه نپوشیدم فکر کنم تا گفتش خودش نخاست ت ذهنم گفتم اینهمه اطرافش ادم چرا خاسته بده بمن

سلام عزیزم برا باطل کردنش چی کار کردی

هیچی مادرشوهرم گرفت انداختش ت جوب