2777
2789
عنوان

چشم ها راباید شست جور دیگر باید دید

286 بازدید | 25 پست

نمیخوام تو این تاپیک به کسی توهین بکنم

اما خانمها بیاد واقع بینانه به زندگی نگاه کنیم .شاید اگر بهتر به زندگی مون نگاه کنیم میفهمیم ما خیلی چیزا داریم خیلی نعمتها خدا بهون داده مثل سلامتی .البته این چیزی که منظور منه اینه که همین زندگی چند روزمونو برای دعوا بامادرشوهر وغر زدا به شوهر و خیلی چیزا دیگه خراب نگنیم بیاید به این فکرکنیم مادر شوهر هم مثل باقی ادما ست .اخلاقش اینه  یا شوهرتونو همون جور که هست قبول کنید.بالاخره همه که نباید مثل هم باشن.هرکسی یه خوبی داره یه بدی نیمه پر لیوانو ببینید.درضمن شما شوهرتونو خودتون انتخاب کردین بس به انتخابتون احترام بزارید.الان که تاپیک کوه نور رو میخوندم به این فکر میکردم که اون الان با خودش میگه کاش فقط پیشم باشه دیگه الان براش مهم نیست مادر شوهر چی گفت و  ...........لحظه های زندگیمون با فکرکردن به رفتار دیگران خراب نکنیم 

بیاید همه با هم به بچه هامون فقط محبتو یاد بدیم .پیش بچه هامون با همه مهربون باشیم

مادرنمونه باشیم براشون.بیاید به قول یه نفر دنیارو جای بهتری  بکنیم برای همه مون

در لحظه زندگی کنیم  

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا منم با خوندن تاپیک کوه نور خیلی فکر کردم.واقعا فرصت کمه.حتی اگر اتفاقای اینچنینی هم نیفته،ادم یه روز چشم باز میکنه میبینه چقدرررر سالها زود گذشتن.

من از دیروز دارم فکر میکنم.

Something good is going to happen
اتفاقا منم با خوندن تاپیک کوه نور خیلی فکر کردم.واقعا فرصت کمه.حتی اگر اتفاقای اینچنینی هم نیفته،ادم ...

به نظر من اینا برای ما یه تلنگره .شاید بهتر ببینیم زندگی رو

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

امروز داشتم یه متنی میخوندم گفته بود آقامحمد خان قاجار،به گردن روباه زنگوله میبسته و از اون به بعد روباهه به خاطر صدای زنگوله نه میتونسته شکار کنه نه میتونسته پیش جفتش بره و خلاصه از همه چیز وا میمونه،نویسنده آخر گفت ما هم با بدبینیامون،منفی نگری،غر زدن و... زنگوله میسازیم برای خودمون.

واقعا انرژی گرفته میشه از ادم.

من قبول دارم خیلی از خانواده همسرا اذیت میکنن،ولی خودم حداقل تصمیم گرفتم اهمیت ندم دیگه.مثلا درمورد خواهرشوهرم تصمیم گرفتم هرچقدرم اون بی احترامی کنه من با محبت جوابشو بدم.حقیقتا سخته اما من خوشحالم که دارم تلاش میکنم

امروز داشتم یه متنی میخوندم گفته بود آقامحمد خان قاجار،به گردن روباه زنگوله میبسته و از اون به بعد ر ...

کاملا درسته

دیروز پسرم داشت انیمیشن زوتاپیا رو میدید .من باهاش دیدم نگرش خرگوشه خیلی خوب بود همین باعث موفقیتش شد

کاش ما هم بتونیم بچه های با انگیزه وپر انرژی تربیت کنیم

با اونچیزی که حضرت علی ع فرمود... آنچه را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم مپسند

اتفاقا آدمی هستم که شدیدا این موضوع رو رعایت میکنم

تو عمرمم با کسی دعوا نکردم،حتی شوهرم😊

همه هم دوسم دارن😪

مریم ریزه میزه سابق  
واقعا انرژی گرفته میشه از ادم. من قبول دارم خیلی از خانواده همسرا اذیت میکنن،ولی خودم حداقل تصمیم گ ...

خواهرشوهرتم درگیر همون انرژ ی منفیه به مرور درست میشه

من امتحان کردم جوابداده

موفق باشی

کاملا درسته دیروز پسرم داشت انیمیشن زوتاپیا رو میدید .من باهاش دیدم نگرش خرگوشه خیلی خوب بود همین ب ...

البته که میتونی عزیزم.همین که این تاپیک رو زدی و دغدغه اش هست برات ،نشون میده موفق میشی،فقط باید کاری کنیم که دلسرد نشیم