2777
2789
عنوان

رتبه یک تجربی دروغگو 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 37 پست

منظورش رزمنده های زمان جنگه که اون موقع از طرف نیروی مسلح رفتن جنگ بعضیا از طرف ارتش بعضیام سپاه رفتن بعد جانباز شدن یا بالای ۶ ماه جونشون تو دستشون گاهیم چن سال جنگیدن س

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به کلاس رفتن و ... ندارم چون می‌دونم خیلی ها بهترین مدرسه و بهترین معلم رو دارن اما خواهشاً سری ...

اینو قبول دارم ، آقا اصلا نوش جونش ولی خب چرا میگه آنلاین هم میشه دیگه نباید انکار کرد که 😕

🪐🪐🪐

نه قلمچی هم بوده

قلم چی بورسیه هم میکنه

بعد بیچاره چشماش افتاده ته جمجمش😐کور شده 

قسطی هم میکنه قسطش چیز خاصی نمیشه

الان امسال که به شدتتتت افزایش قیمت داشتن ۸۸۰۰ برا یازدهمه فقط قسطیش میشه ماهی ۸۸۰ که دیگه هر بیچاره ای هم میتونه تهیه کنه

اینو قبول دارم ، آقا اصلا نوش جونش ولی خب چرا میگه آنلاین هم میشه دیگه نباید انکار کرد که 😕

خب راست میگههه

تو خودت چند سالته؟

الان موسسه های تاملند کلاسینو و ماز فوق العادننن هر کدوم از استاداش رتبه برترن خودشون شهید بهشتی و امیر کبیر و ... خوندن عضو بنیاد ملی نخبگانن

زمان قدیم که نیست

من خودم تام لند کلاسینو ثبت نام کردم اصلاااااا فوق العادنننننن من حتی استاد دانشگاه هارواردم برام تدریس میکرد اندازه کلاسای تاملند برام مفید نبود 

عالیننن