2777
2789

بچه ها مشکلی برام پیش اومده اعتقاد دارم دعا کردن در حق دیگری زودتر به اجابت میرسه ایشالا مشکل همه به صبح نکشیده حل بشه و خبر خوشش رو بهم بدیم برای خداوند هیچ کاری نداره ایشالا نفس هممون حق باشه فقط به امید خودش 

یا الله یا الله یا الله

ای که مسجد میروی بهر سجود...                                             سر بجنبد،دل نجنبد،این چه سود...!؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید چون فهمیدن معنای قرآن اعجاز ایجاد میکنه و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل ازتون قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه

انشالله

خداوند رو به وحدانیتش صدا بزنید و یقین داشته باشید طبق آیه ۱۸۶ بقره خداوند تنها یاری رسان هست

انشالله به حق شرف و عظمت و قدرت الله حاجت روا بشین

پیامتون رو که خوندم یکدفعه قلبم لرزید و اشکم درامد ایشالا که نفستون خیره از ته قلبم دعا میکنم به هرچی میخوایین برسید 

ای که مسجد میروی بهر سجود...                                             سر بجنبد،دل نجنبد،این چه سود...!؟

سلام عزیزمبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه ...

مرسی عزیزم خدارو به همون وحدانیتش قسم میدم گره از مشکل همه باز کنه هیچ دلی غمگین نباشه

مرسی عزیزم خدارو به همون وحدانیتش قسم میدم گره از مشکل همه باز کنه هیچ دلی غمگین نباشه

این ختم قرآن رو انجام بدین حیرت زده میشین

فقط قرآن ترجمه کاویانپور باشه بهتره

انشالله عزیزم هیچ چیز برای خداوند غیر ممکن نیست

انشالله خیلی برام دعا کنید دلم خیلی گرفته 

این ختم قرآن رو انجام بدین حیرت زده میشینفقط قرآن ترجمه کاویانپور باشه بهتره

عزیزم اینقدر بیقرارم که نمیتونم تا ختم کامل قران صبر کنم و از طرفی هم اینقدر ایمان دارم که اگر کسی نفسش حق باشه همون موقع استجاب میشه که فقط منتظرم همین الان یه خبر خوب بشنوم 

عزیزم اینقدر بیقرارم که نمیتونم تا ختم کامل قران صبر کنم و از طرفی هم اینقدر ایمان دارم که اگر کسی ن ...

عزیزم به خاطر این ۳ بار یا الله که نوشتی از ته دلم دعات میکنم

حاجت روا شدی ختم رو حتما انجام بده

عزیزم به خاطر این ۳ بار یا الله که نوشتی از ته دلم دعات میکنمحاجت روا شدی ختم رو حتما انجام بده

خدا خیرتون بده تمام سعیمو میکنم عزیزم ایشالا شما هم حاجت روا بشین