2777
2789

همه ما می‌دونیم که گاهی روزها خیلی بهمون فشار میاد؛ از زایمان طبیعی و تغییرات توی موهامون گرفته تا حرفای ناراحت‌کننده‌ای که از نزدیکانمون می‌شنویم.

اما اگه یه چیز توی این شرایط می‌تونه بهمون کمک کنه که کمتر درگیر این استرس‌ها بشیم، اون نظم توی برنامه‌ریزی روزانه‌مونه.

مثلاً اگه از صبح یه برنامه ساده برای خودمون بچینیم، مثل یک روتین کوتاه برای مراقبت از پوست یا حتی چند دقیقه ورزش سبک، می‌تونیم حس بهتری به خودمون داشته باشیم. 

یا اینکه قبل از خواب، لیست کارهای فردامون رو بنویسیم تا ذهنمون آزادتر باشه و بهتر بخوابیم.

شما چه ترفندی برای منظم‌تر شدن توی روزهاتون دارین؟ 

بیاین با هم تبادل نظر کنیم تا همگی از این راهکارها استفاده کنیم! 💁‍♀️🌟

من از سرزمین نظم اومدم ، از نظمستون ، جایی که کلی روش های جالب و محصولات متنوع وجود داره😃
تبلیغ نظم دهنده است؟

نه   هیچ نظم دهندی نمیتونه به ذهن ما نظم بده . بجز خودمون

من از سرزمین نظم اومدم ، از نظمستون ، جایی که کلی روش های جالب و محصولات متنوع وجود داره😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.