2777
2789
عنوان

به نظرتون من دیوونه ام

128 بازدید | 12 پست

من دیوونه نیستم بخدا عقلمم سرجاشه سالمم ولی یه مدته خیلی زود عصبی میشم قبلنا اینطوری نبودم از وقتی ازدواج کردم بلاهایی که شوهرم سرم آورد منو به اینجا کشوند اینکه کوچکترین صدایی در حالی که برا همه عادیه منو روانی میکنه درحدی که سر طرف داد میزنم میگم نکن حتی یه سری جمله ها یا حرفا یه جوری روانمو بهم میریزه که خودمم بعدش از واکنش شدیدم پشیمون میشم اینکه یکی بشینه پیشم مدام حرف بزنه یا چیزی بخوره کارم به جایی کشیده نمیخوام سر یه سفره با کسی بشینم صدا غذا خوردن میوه خوردن حتی آب خوردنشون آزارم میده یا بعضی صداها و حرفا حتی صدا خنده هاشون یا بعضی کاراشون اینکه یکی با دهنش صدا دربیاره چون شوهرم سر سفره غذا و ته مونده دهنشو هی تف میکرد تو صورتم یا پیش من با صدای افتضاح و چندش آوری غدا میخورد یا اینکه رو سرم پتو میکشید الانم پتو میبینم دندونام یه جوری میشه بخدا دیوونه ام میدونم ولی چیکارکنم شرایط مشاور و روانشناس رفتنم ندارم امروز بابام کمرش درد میکرد هی ناله میکرد با صدای بلندی گفتم ساکت شو فقط ساکت شو خودم خیلی پشیمونم میدونم کارم اشتباهه ولی دست خودم نیست بخدا 

هیچ🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بیرون از خونه بگرد پدرت چه گناهی کرده

میدونم واقعا درسته سربارش شدم با ازدواج اشتباه و طلاقم بخدا نابودشون کردم خودم خیلی شرمندشونم بخدا هر لقمه نونی که تو خونه ش میخورم مثه سنگ تو گلومه اونا هیچ منتی نمیذارن بابام خیلی خوبه خیلی دلم واسش میسوزه یه روانی مثه من گیرش اومده

هیچ🥀
منم رو صداها حساسم و اذیتم میکنهدیوونه نیستیفقط به خاطر اسیبهای روحی‌ای که دیدی اذیتیمنم بعد اینکه ی ...

منم تو زندگی مشترک شوهرم خیلی اذیتم کرد الانم که درگیر کار طلاق اینام واقعا روانی شدم 

هیچ🥀
منم تو زندگی مشترک شوهرم خیلی اذیتم کرد الانم که درگیر کار طلاق اینام واقعا روانی شدم

عزیزمممم خدا لعنت کنه هرکی که باعث این حالت شده

من دقیقا تو شرایط توام

یکی کنارم چیزی بخوره دوست دارم بزنم تو دهنش

صدای جویدن غذا جوری دیوونم میکنه که چندماه پیش سرسفره انقد حرص خوردم قاشق تو دستم شکست

صدای حرف زدن

پچ پچ کردن

تایپ کردن

همه اینا به طرز فجیحی رو مخم میره

مشاورم رفتم‌تاثیر نداشت

باید خودت رو خودت کار کنی و اعصابتو اروم کنی

و خودتو سرگرم کنی

من یه مدت یه کلاسی رفتم بیرون از خونه میرفتم حواسم پرت میشد

الان خیلی بهتر شدم

عزیزمممم خدا لعنت کنه هرکی که باعث این حالت شدهمن دقیقا تو شرایط توامیکی کنارم چیزی بخوره دوست دارم ...

خداروشکر که حالت بهتره عزیزم امیدوارم همیشه حالت خوب باشه من شرایط بیرون رفتن ندارم اینکه خودمم حوصله شو ندارم بی تاثیر نیست کارم فقط شده خواب و گوشی 

هیچ🥀
خداروشکر که حالت بهتره عزیزم امیدوارم همیشه حالت خوب باشه من شرایط بیرون رفتن ندارم اینکه خودمم حوصل ...

مرسییییی گل❤️امیدوارم حال شماام بهتر شه

خیلی سخته خونه بودن

منم به خاطر سختگیری و یسری از شرایط خانواده

بیرون نمیتونم برم 

همون کلاسو میرفتم و میومدم

الان باز کلاسم تموم شده من موندم و خواب و گوشی