2777
2789
عنوان

یکی اومد دایرکتم بیایید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 26 پست
کلا بی خیال این داستانا شو...برو برای ۶ینده ات برنامه بریز و به خودت فرصت آشنا شدن با یه مرد واقعی ر ...

تازشم با پیج فیک رفتم عشقمو امتحان کردم راحت پا داد بعدش کلی گریه کردم

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازشم با پیج فیک رفتم عشقمو امتحان کردم راحت پا داد بعدش کلی گریه کردم

خوب الان انتظار داری من چی بگم بهت....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

تو واقعیت آدمایی میبینم که بعده ۳ سال رابطه لو میره متاهلنبعد تو نق نی سایت میبینم دخترا میگن اره طر ...

نه بابا اتفاقا من زودباور نیستم اگ بودم که سریع بهش پا میدادم

من مشکلم اینه نمیتونم عشقمو فراموش کنم گفتم شاید اگ برم با یه ادم جدید اونو فراموش کنم

نه بابا اتفاقا من زودباور نیستم اگ بودم که سریع بهش پا میدادممن مشکلم اینه نمیتونم عشقمو فراموش کنم ...

اگه مشکلت فراموشیه قبول کردن یه پسر دیگه این وسط فقط ترور میزنه به روحیاتت بدتر

اول باید جدا شی ۷ ۸ ماه از جدایی بگذره بعد آدم جدید

تو الان حکم یه آدم داری که بادوم تلخ خورده هرچی میخوری مزه قبلی رو بشوره ببره ولی این اشتباس

اگه مشکلت فراموشیه قبول کردن یه پسر دیگه این وسط فقط ترور میزنه به روحیاتت بدتراول باید جدا شی ۷ ۸ م ...

دقیقاااا بخدا پسره مینوشت خیلی خوشم اومده ازت لعنتی چشمات خوشگله من عنم میگرفت و از ته دل گریه میکردم

دقیقاااا بخدا پسره مینوشت خیلی خوشم اومده ازت لعنتی چشمات خوشگله من عنم میگرفت و از ته دل گریه میکرد ...

خو لامصب رحمت به دل خودت بیاد

اولا پسرا به همه از این چیا میگن ولی خوشحالم که عنت گرفته بجا ذوق کردن 

رحم کن به شرایط خودت

اولا اون عنو بذا کنار

به همین پسره هم بگو من فعلا آمادگی ندارم ،۳،۴ ماهی صبر کن 

بعد اگه دیدم اکیه صحبت میکنیم

بگو تحت فشار درسیم یا اینجور چیزا

اگه واقعا بخوادت قبول میکنه اگه گفت نه و نمیشه بدون آیت دایرکت همه میره الانم تورو از لیستش خط زد به عنتم حساب نکن