2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی قبول نمیشی گلم مگر خود گردان شهرهای خیلی دور و محروم میتونی با سوابق هم انتخاب رشته بکنی

من با ۱۶۵۰۰ علوم آزمایشگاهی یا مامایی دولتی میارم؟ منطقه یکم

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

من با ۱۶۵۰۰ علوم آزمایشگاهی یا مامایی دولتی میارم؟ منطقه یکم

احتمالش کمه ولی باز با مشاور خبره صحبت کنید

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

چه رشته ای تا ۱۰۰هرارم دیدم دولتی قبول میشن فقط باید درست انتخاب رشته کنی

برگاااااااام

چه جوری؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

پردیس علوم پزشکی تیپ ۳ رشته هایی که گفتی ، شانس داری 🥲به نظرم برو مشاور

اصلا من نمیتونم به پردیس و آزاد فکر هم کنم🥲💔 دقیقا فقط بهداشت ها رو فقط دولتی میارم

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .