2777
2789
عنوان

ترشح ابکی در هفته ۸

3603 بازدید | 20 پست

سلام .از دیشبه مدام ترشح ابکی بی رنگ دارم  خیلی نگرانم میترسم مشکلی برای کیسه اب باشه.اصلا ممکنه تو ۸ هفته کیسه اب سوراخ بشه؟در حالی ک من اصلا کار سنگین انجام ندادم!

پریروز سونو بودم و دکتر گفت همه چی خوبه ب نظرتون نیازه بزم دکتر؟

راستی ب خاطر عفونت مثانه دکتر قرص سفکسیم داده ک دو روزه مصرف میکنم ممکنه ب خاطر انتی بیوتیک باشه این ترشحات؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت کلا الان تو ساک حامگلیت چند قطره آب هست؟ 😨

چ میدونم والا خیلی گشتم اصلا راجب مقدار اب کیسه اب تو هشت هفته چیزی نبود!بارداری اولمه و سر هرچیزی میخوام مسئله بسازم!

پس نرم دکتر ب نظرت؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
نه از عفونته این ترشحات  من و دوستم همزمان باردار بودم همش ترشح داشتیم

ممنون خیالم راحت شد.

من از اول بارداریمه ترشح سبز دارم این دکتره ندیده همش میگه طبیعیه تو فکرش نباش!!

حالا از دیشبه این مدلی شده

آخه ترشح که طبیعیه. سرچ کردن نداره. یه کم فکر کن عزیزم یه کیسه که نهایتش دو سانت باشه چقدر آب توش جا ...

اره درست میگی ممنون عزیزم خیالم راحت شد

حیف از اون کلاسی ک امروز نرفتم و غیبت خوردم :)))

اگه رنگ و بو نداره اصلا نگران نباش. طبیعیه. 

ببخشید واضح میپرسم شرمنده

اینکه بو داشته باشه یعنی سر لباس زیز ک جمع شد لباس بو بده؟

ببخشید واضح میپرسم شرمنده اینکه بو داشته باشه یعنی سر لباس زیز ک جمع شد لباس بو بده؟

بوش زیاده اگه عفونتی باشه. حساس نشو. یعنی از قبل از حاملگیت بوش خیلی بیشتر باشه

قربون بودنت برم پسرم... 
بوش زیاده اگه عفونتی باشه. حساس نشو. یعنی از قبل از حاملگیت بوش خیلی بیشتر باشه

اهان .ممنون از لطفت عزیزم