2777
2789
عنوان

یکم درد و دل🙃

97 بازدید | 11 پست

امروز دخترم بدون اینکه بهم بگه ازم فیلم گرفت یکی دوساعت بعد رفتم تو گالریم و فیلمو دیدم آخ چقد شکسته شدم وقتی فیلمو دیدم انگار آب یخ ریختن روسرم مگه من ۲۶سالم نیس پس چرا اینجوری شدم چرا 

توفیلمه به یجا خیره شده بودم دلم براخودم سوخت من از ۱۴سالگی رفتم زیربار سنگین زندگی بعدهم با وجود اومدن دخترام خیلی زود همه چی شروع شد من ۱۶سالگی مامان شدم الان عسل۹ واطلس۵سالشه به مهمون ناخوانده هم امسال ب خانوادمون داره اضاف میشه از اونایی ک میگن الهی این پسربشه متنفرم اصلا نمیخام جنسیتشو تا بدنیا میاد بدونم

حالم خوب نیس نمیتونم با دخترا بریم لوازم مدرسه بگیریم نمیتونم باهاشون بازی کنم نمیتونم حتی حرف بزنم باهاشون چندروز پیش کوچیکه گفت مامان چرا نمیخندی بازم من ب یه جا خیره موندم 

هه شوهرم همش منو بازنای قدیم مقایسه میکنه میگه مگه اونا نمیزاییدن چرا تو اینقد ادا داری ولی بخدا من خودمم نمیخوام اینجوری باشم الانم دلم یچی خوش مزه میخاد گشنمه ولی بازم یه جا خیره میشم 

چرا خدابهم قوت نمیده میخام پاشم میخام از حقم دفاع کنم ولی فقط یه جا خیره میشم تو کل بدنم ضعفه چرا باهیچی خوشحال نمیشم چرا

ان شاء الله  حالت خوب بشه

متاسفانه تنها کسی که میتونه حالتو خوب کنه شوهرته

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا فقط اون میتونه حمایتم کنه ک فقط مسخرم میکنه

ایشالا که درکت کنه و بفهمه داری چه زجری میکشی

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

فقط خواستم حرفام اینجا بمونه شاید یروز حالم خوب شد

ان شالله بهتر میشید 

کارهاتون به قسمت های کوچک تقسیم کنید.مثلا با دختراتون خریدکوتاهتر بریداما شاد 

مثلا برید بین خریدتون ابمیوه بخورید که توان شما برگرده 

نگران رفتارشوهرتون نباشید عادیه اکثر مردها درک نمیکنن متاسفانه 

چند هفته ای؟ مکمل هاتو کاما و دقیق بخور اوا از نطر روحی اوکی شی

منم کسی نیس برام کاری انجام بده

شاغلم دو تا بچه دارم سومی باردارم

خودم برا خودم غذا . دسر درست میکنم تنقلات اماده میکنم 

لاغرم هستم تا الان که هفت ماه تموم شده کلا سه کیلو اضافه کردم استعداد چاقی اصلا ندارم

خرید مدرسه برای هیچکدوم هنوز انجام ندادم تازه لکه بینی هم داشتم استراحت بودم تا دیروز

ولی فهمیدم هیچکس جز خودم نمیتونه به داد خودم برسه

قوی باش

چند هفته ای؟ مکمل هاتو کاما و دقیق بخور اوا از نطر روحی اوکی شیمنم کسی نیس برام کاری انجام بدهشاغلم ...

۱۶هفته اره ویتامین دی با اسیدفولیک میخورم

لگن درد دارم از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم 

۱۶هفته اره ویتامین دی با اسیدفولیک میخورملگن درد دارم از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم

مولتی ویتامین بخور و ب ۱۲_۶

امگا ۳ و اهن و کالمرز اینا عالین از اون حالت بیحالی و خستگی در میای