2777
2789
عنوان

من با خانواده شوهرم مشكل دارم چيكار كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 11045 بازدید | 138 پست

واااي بچه ها پس همه همينجورين 😭😭

چرا اخه؟؟؟

يعني منم قراره اينجوري بشم ؟😔

ولي خدارو شكر شوهرم خوبه خدايي 

اما خواهرش هر كاري ميخواد ميكنه منم فقط حرص ميخورم 😭😭😭😭

خدايا به زندگيم ارامش بده هر لحظه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من همش تقصير شوهره كه به خانواده اش اونقدر ميدان داده كه جولان بدن، اوايل ازدواج منم همچين مشكل ...

چرا باید کاری کنن که با مرگشون عروسه نفس بکشه خیلی بده 

كمي معجزه لطفا 

منم مشکل دارم شوهرم زندگیمون و تو اولویت دوم میزاره،اوووووووول خانواااااادش 

میگه اینجوری نیس ولی بحدی تو عمل انجام شده میزارنش خاک بر سر نمیدونه چیکار کنه خودش هم کم ارادس این وسط هی دروغ میگه!!چیکار کنم خیلی زندگی برام سخت شده میخوام برم  

وااااای بچه ها من اینارو میخونم واقعا ناراحت میشم.....ان شالله ک همه مشکلشون باخانواده شوهرحل بشه فقط اینو میدونم سرچیزای الکی خانواده شوهرجروبحث راه نندازیدرابطه تون روسردنکنین اولویت همیشه شوهروزندگیتونه....خداروشکرمن تواین چهارسال مشکل خاصی نداشتم یه سری چیزای جزیی بوده ولی خب من انقدی به خانواده شوهراهمیت نمیدم

منم مشکل دارم شوهرم زندگیمون و تو اولویت دوم میزاره،اوووووووول خانواااااادش  میگه اینجوری نیس ...

منم شوهرم دهنش ک وامیشه همه چیومیگه اونام سواستفاده میکنن وهی دخالت میکنن وچرت وپرت میگن وخودشون آویزون میکنن 

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

شوهرمن خوبه اون خیلی پررویه ینی بخدااگه من یه کم اخم نکنم وبی محلی نکنم اینقدرپررویه شایدبیادکنارمون بخوابه 

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

ولي يه چند هفته اي حالشونو گرفتم بچه ها من با شوهري رفتيم مشاور انقدر مشاور بهم حال داد به شوهرم گفت برو با خانوادت حرف بزن اونا حق ندارن نوشينو اذيت كنن 

من عقدم واسه هرچيزي كه واسه عروسي ميخواستم بخرم خواهر شوهر بد سليقم ميخواست دخالت كنه ولي شوهري دمشو چيده بهش اجازه نميده ديگه اگه اين ادامه داشته باشه خيلي خوب ميشه

خدايا به زندگيم ارامش بده هر لحظه❤️