2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کار کردم هرچی بوده خوب و بد و دوست داشتم اگه میتونستم چیزی از گذشته امو حذف کنم گناهامو حذف میکردم ولی خب به این نوشته اعتقاد دارم ک اگه عقل الانم رو داشتم کارای دیروزمو نمیکردم و اگر کارای دیروزمو نمیکردم عقل امروزو نداشتم هر کاری میکنی بکن ولی گناه نکن حق کسیو نخور به کسی ظلم نکن..می بخور منبر بسوزان مردم ازاری نکن و اینکه هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی ....

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

این روزارو تک تک لحظه هاشو به خاطر بسپار چون  با مهم ترین آدمای زندگیت داری سپری میکنی تیپای شخصیتی که دوسشون داری ولی یه خبر بد در آینده مسیر زندگیت بااون آدما عوض میشه به خاطر هدفات دیگه ازاونجا درمیای میمون خانم کاش ازاونجا در نمیومدی ☹️چقد بهت گفتن عجولانه تصمیم نگیر مشورت کن خنگوو مشورت چرا نمیکنی یه خبر خوب ورژن آیندت یه خانم کاملا باهوش باسیاسته😁 که تو کارا مشورت میگیره

سلام عزیزم آیات ۱ تا ۱۰ سوره مومنون را سعی می کردم رعایت کنم چون گفته این مومنان قطعا رستگار می شوند.

۱_در نمازشان خشوع (فروتنی) دارند. 

۲_آنان كه از لغو و بیهودگی روى‌گردانند

۳_ زکات می پردازند

۴_و آنان كه دامان خود را نگه مى‌دارند.مگر با همسرانشان، یا كنیزانى كه به دست آورده‌اند، پس آنان [در آمیزش با این دو گروه] سرزنش نمى‌شوند. 

۵_امانت‌ها و پیمان‌هاى خود را رعایت مى‌كنند.

۶_بر نمازهاى خود مواظبت دارند.