دخترم کلاس اول میره یه مدرسه غیر انتفاعی ثبت نامش کردم بعدا متوجه شدم یه مدرسه تازه تاسیس پیش خونمون باز شده.الان نمیدونم میترسم بنویسمش این مدرسه تازه تاسیس چون مدیرش میگفت 5تا هستن دانش آموزان کلاس اول.حالا ازتون کمک میخوام بنظرتون چکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من پسرمو فرستادم ی مدرسه خیلی خوب که با ماشین حدود ده مین فاصلست از خونمون.این درصورتیکه سر کوچمون مدرسه بود اما اونی که ثبت نامش کردم عالیه مدرسش.توام بنظرم هرکدوم بهتره بفرست
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نزدیک خونه با جمعیت کم عالیه،هم چون تعداد کمه نظارت و رسیدگی بیشتره هم اینکه بچت زیر سرته،پسر بزرگ من شش سال اول رو یه مدرسه تازه تاسیس سر کوچمون رفت،راضی بودم خیلی