2777
2789

بچه ها ما ۶ماهه اومدیم خونه خودمون از دوران آشنایی همسرم همیشه میگفت دوس دارم پسر دار شم و به عشق امام حسین اسمشو بذارم حسین همیشه میگفت من مطمنم بچه اولمون پسره  و باید اسمش حسین باشه اوایل من فک میکردم در حد یه علاقه ساده است و انقد جدی نیس ولی بعد ها دیدم نه واقعا خیلی مصره رو این اسم و منم تا به اون لحظه اصن نظری راجبش نداده بودم همش میگفتم بذار ببینیم اصن بچمون پسر میشه یا دختر بعد از الا براش اسم انتخاب کن بعد ک دیدم این فک میکنه منم موافقم بهش گفتم اگه من اسم حسین و دوس نداشته باشم چی.  خیلییی مظلومانه و خواهشانه گفت ازت خواااهش میکنم این تنها خواسته من از توعه. خلاصه الان ک شیش ماهه اومدیم خونه خودمون هر موقع حرف از بچه میشه حرفش همینه.  حالا من اصلا از اسم حسین بدم نمیادا ولی دیگه دوس ندارم رو بچه خودم این اسم و بذارم دلم میخواد یه اسم با معنی باشه و اسمی ک بشه اگه دختر دار شدم به اسم خواهرش بیاد نظرم اینه نمیشه مثلا اسم پسرتو بذاری حسین اسم دخترتو بذاری همراز هیچ تفاهمی باهم ندارن حالا شما بودید چیکار میکردید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا اسم انتخابی جایگزین کنید بگو منم ۹ ماه ب شکم میکشم حق دارم نظر بدم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خب اون از اول گفته بود

بعدشم حالا تناسب نداشته باشن چی میشه مگه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

من بودم سعی میکردم قانعش کنم

یچی دیگه بزار اون حسین صدا کنه

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

چندتا اسم انتخابی جایگزین کنید بگو منم ۹ ماه ب شکم میکشم حق دارم نظر بدم

میگه بقیه بچه هارو تو بذار دختر و تو بذار فقط بچه اولمون ک مطمنم پسره بشه حسین بقیش با خودت. انقدم همیشه حرفاش درست از آب درمیاد میتریم بگم باشه و پسر شه😑

حالاشاید دختر بود از الان نشستی ب چی فکرمیکنی حامله هم نیستی

شوهرم وقتی یه چیزی رو میگه قطعا همون میشه حتی یه بار گفت بیار ۲٠تاداسم بنویس یکیش حسین باشه. و قرعه کشی. کن مطمنم حسین درمیاد و واقعن همینم شد😐

اسم حسین قشنگ، یا بزار امیرحسین

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو