2777
2789
عنوان

شوهر زن همسایه

1040 بازدید | 32 پست

من جدا شدم ،با دخترم زندگی میکنم،یه همسایه داریم که خانومه همسن منه و دو تا بچه داره،یه بچه اش هم سن بچه منه،با خانومه یه مدت رفت و آمد داشتم ،اما متوجه شدم شوهر فوق العاده هولی داره،مثلا بیرون که منو میدید ،همش بهم لبخند میزد،یا میدید من داخل فروشگاه یا نونوایی هستم ،اونم میومد اونجا،یا به خانومش میگفت مثلا به فلانی زنگ بزن ،آدرس فلان چیز رو ازش بگیر، یا خانومش میگفت شوهرم گفته دوستت رو بگو بیاد امشب بریم باغ اونا

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

خانومه خودش رو زده به خریت یا واقعا ساده س؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و هزار تا چیز دیگه ،خیلی هم آقاهه زشته،و من ازش متفرم ،چندشم میشه ازش،بارها بهش اخم کردم،بازم از رو نرفته ،همش تو کوچه نگام میکنه ،خیلی هیزه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
قطع رابطه کنخانومه بو ببره شوهرشو فرشته الهی میدونه تو رو میکنه شیطان رجیم

اتفاقا تعجبم از خانومشه که چرا اصلا متوجه رفتارای شوهرش نیست،تازه اون میگفت شوهرم گفته بریم پارک یا جایی،به جایی رسید که دیگه جواب تلفن های خانومه رو ندادم،حالا خانومه خنک فقط فهمیده ،دیگه نمیخام باهاش رفت و آمد کنم،متوجه شوهر زشته هولش نیست

و هزار تا چیز دیگه ،خیلی هم آقاهه زشته،و من ازش متفرم ،چندشم میشه ازش،بارها بهش اخم کردم،بازم از رو ...

شوهر دوستم دقیقا همینجوری بود لجن با این تفاوت که من مجرد بودم

تازه به دوستم به شوخی میگفت تو که عاشق رفیقتی اگه بزاری بگیرمش همیشه پیش همین

مرتیکه چندش اوزگل

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
محلش نده بیشعوره

وای از رو نمیره،بهش فکر میکنم مور مورم میشه،خیلی پروعه، 

شوهر دوستم دقیقا همینجوری بود لجن با این تفاوت که من مجرد بودمتازه به دوستم به شوخی میگفت تو که عاشق ...

چطور خانومش ناراحت نمیشد؟من بارها غیر مستقیم به خانومه میگفتم،اصلا تو باغ نبود

اوه اوه کلا قطع رابطه کن برای منم پیش اومد کلا دوری کردم رودر رو نشم چون با زنش دوست صمیمی بودم

تو یه محله ایم،امروز شوهرش دوباره ،از دور نگام میکرد تا رسیدم خونه،حالم ازش بهم میخوره واقعا