2777
2789
عنوان

چه عکس العملی نشون بدم

91 بازدید | 13 پست

بچه ها اگه مادرشوهرتون فقط توی شادیاتون بخواد باشه ، فقط وقتایی که خوشحالی یا جشن دارین یا مواقعی که مهمونی‌میدید حضور داشته باشه ، توی مریضی ها سختی هاتون ناپدید بشه حتی تماس هم نگیره چه عکس العملی نشون میدید بعش؟

مثلا یه ماه دخترم مریض بود هیچ سر نزد ، فقط یکبار زنگ زد ، دخترم ۴۲ درجه تب داشت ، اما واسه تولد بچم پیش پیش داره برنامه میچینه که فلان کار رو بکن فلانی رو دعوت کن🙄🙄🙄🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وظیفه نداره بیاد. بهتر که وقتی سرت شلوغه و در هم ریخته ای نیاد. اگر درخواست کمک کردی نیومد اون موقع باید ناراحت شی. 

من که اوکیم. خودم هم مشکلی پیش بیاد خیلی خودمو قاطی نمی کنم. فوقش تلفنی حالی می پرسم. 

خوب اگر برای تولد راضی نیستی بگو که ما تصمیم داریم تولد دخترمون رو فقط خانوادگی بگیریم

اره منزل خواهرم میگیرم که نتونه بدون دعوت بیلد

خونه خودم بگیرم بی خبر از من پامیشه میاد

قصدم همینه ، ولی میدونم که قشقرق و دعوا راه میندازه

فدای سرت،تهش چی میخواد بشه،از دعوا نترس،به درک که راه میندازه،شیش تا جوابشو بده،بگو اگه بحث نوه است،وقتی مریض بود،کجا بودی؟الآنم نبودنت خیلی بهتره

وظیفه نداره بیاد. بهتر که وقتی سرت شلوغه و در هم ریخته ای نیاد. اگر درخواست کمک کردی نیومد اون موقع ...

چرا پس پدر مادر بیچاره من همیشه توی همه مشکلات و سختیای ما کمکمون هستن ؟ اونارهم وظیفه ندارن ، بالاخره آدما باید بهم کمک کنن ، والا هرسال عیدها توی خونه تکونی کمکش کردم ، کلی کار کردم که وظیفه م نبوده ولی آدمیت چی میشع؟

نوه بیمارستان بستری بشه نباید رفت دیدنش؟

اره منزل خواهرم میگیرم که نتونه بدون دعوت بیلدخونه خودم بگیرم بی خبر از من پامیشه میاد

بعد هم اگر گفتند بگید که خونه خواهرم روم نشد به کسی بگم...

ولی خوب اگر خیلی مشتاق هست و شوق و ذوق داره یک کم باهاش کنار بیاید...

بعد هم اگر گفتند بگید که خونه خواهرم روم نشد به کسی بگم...ولی خوب اگر خیلی مشتاق هست و شوق و ذوق دار ...

عزیزم رک بهت بگم ، فقط موقع بخور بخور میخواد باشه ، الان اگه بگم بیا سفره انداختم ده مدل غذا گذاشتم برات فوووررری میاد ولی زنگ بزنم بگم مریضم میگه مادر پام درد میکنه شرمندتم☹️☹️

چرا پس پدر مادر بیچاره من همیشه توی همه مشکلات و سختیای ما کمکمون هستن ؟ اونارهم وظیفه ندارن ، بالاخ ...

با هرکس مثل خودش رفتار کن. موقع سختی خونه ات هستن موقع سختی خونه شون باش. فقط خوشی میان فقط خوشی برو. دعوا و جنگ نداره. من ترجیح می دم وقتی بچه ام مریضه مادر شوهرم نیاد دوربرد برام نسخه خاله زنگی بپیچه هی بگه چه بکن چه نکن. راحتی دنبال دردسر می کردی. 

خوبه بیاد بپیچه به دست و پات . هی بگه آن دکتر بهتر بود می بردی. ازین دارو گیاهی بی خوده بده بخوره. قدر بدون راحتی.