عزیزم فکر و خیالت که تغییر نمیکنه فقط خوابت رو زیاد میکنه ، یه جورایی مسکنه راه فکرنکردن خودبه خود ب ...
چرا فکر و خیالم تغییر میکنه کنار قرص ضد افسردگی یه قرص دیگه دادن بم الانزاپین اونم برا افسردگیه این دقیقا برا همینه ک فکرو خیال منفی دیگه نکنی یسری فکرو خیالا هست ک طبیعی نیست و کلا انگار دست خودت نیست من اینجوری بودم ک الان مثبت تر شدم الانزاپین باعث میشه مثبت تر فکر و کنی و انگیزه داشته باشی
اول رفتی پیش روانشناس ارجات داد به روانپزشک یا مستقیم رفتی پیش روانپزشک؟من روانشناسم ب درد نمیخورد ع ...
من هم افسردگی داشتم هم پانیک که حمله عصبی بود بخاطر همین اضطراب و ترس شدیدم داشتم بی دلیل اول رفتم روانشناس یچیزایی گفت ی جلسه بیشتر نرفتم خودش گفت میتونی روانپزشکم بری چون پانیک کلا با دارودرمانی خوب میشه روانشناس زیاد تاثیری برام نداشت رفتم روانپزشک دارو داد
چرا میشه خودتو ناامید نکن من یه مشکل به شدت بزرگ پارسال برام پیش اومد ک فکر کردم دنیا به اخر رسیده دست ب بدترینو درداور ترین کار زدم ک امیدوارم خدا بخشیده باشه منو زجر روحی روانی بدنی همه جیو باهم تجربه کردم فقط ب خودت زمان بده انرژی خوب به خودت بده الکی شاد باش بعد چند ماه به خودت میایی میبین چقد بهتر شدی بدون قرصا فقط به این فک کن هیچ چیز هیچ کس ب اندازه خودم مهم نیست چرا عذاب بدم خودمو