2777
2789
عنوان

در مورد مشکلاتتون ب خانوادتون نگین

165 بازدید | 18 پست

حالا نمیدونم خانواده شما هم مث خانواده منن یا ن

من مامانم فهمید مشکلاتو با خانواده شوهرم بعد رفته ب اشناهامون گفته😑😑😑😑امروز دخترخالم خونش بود زنگ زدم جلو اون میگه چ خبر از خانواده شوهرت خبری ازشون داری ...خب حالا تو بدونی هیچ ب این معنا نیست بری ب فک و فامیل هم بگی خیلی عصبی شدم ریده تو حالم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره مامان ها کلا فک میکنن خاهر هاشون و خاهرزاده هاشون محرم اسرارشون هستن درحالی ک اصلا اینجوری نیس

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

قبول دارم من میخوام کسی یه چیزی رو نفهمه به مامانم نمیگم چون بگم همه میفهمن

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ازدواج راه دورم.یکی دوبارازسرناچاری وبیکسی زنگ زدم ب خواهرم درد ودل کردم.دوسه روزبعد دیدم مادرم خبرای جدیدمیده بهم...زنگ زدم ب خواهرم و شستمش

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
علاوه بر اون سرکوفت میزنن دیدی شوهرت اینجوری خانواده اش این‌جوری

دقیقا مثلا میگه من اینارو میشناختم میدونستم اینجورین تو خودت اینو خواستی...حالا گوهم باشن مهم نیست ب هر حال خانواده ی شوهرمن دوست ندارم اصلا اشنا و اقوام از مشکلاتم بدونن هعییی

والا خوشبحال مادرت که از حرف مردم نمیترسه

حرف مردم براش مهم نیست 

اتفاقا مادر من همه مون رو بیچاره کرده که مردم چیزی نفهمن،،،مردم پشت سرمون حرف میزنن،،،،مردم الان اینو میگن 

من میدونم مامانم نمیگهخیلی ویترین آبروی خانواده براش مهمهولی ابدا جلوش نمیگم نمی خوام غصه منو بخوره ...

بازجای شکرداره.فردا توازدواج وایندتم مهمه این موضوع...واس ماهم ازدشمن و غریبه نمیخوریم که.هرچی میخوریم ازآشناس...

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
من مجردم هیچوقت ازحرفای دلمو به خانوادم نگفتم هیچوقتخبرهم ندارن وفکرمیکنن خیلی حالم خوبه

منم مجردی بهش نمیگفتم...الان متاهل شدم تو شرایط سخت بودم مجبور شدم بهش گفتم چون استراحت مطلق بودم خانواده شوهرم بی عرضه بودن هیچ کمکی بهم نکردن مجبور شدم بهش گفتم ک بیاد کمکم کنه ۲۰روز فقط خودش اشپزی میکرد تمیز میکرد دیگه اومد و اخلاق خانواده شوهرمم دید