2777
2789
عنوان

مگه ازشهرستان سالی یه بار دوهفته بری تهران خونه برادرت چیز زیادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 23815 بازدید | 435 پست
ماهم ب برادرم گفتیم زن تو عمدا دعوا راه انداخته چون خوشش نیومده بیشتر از دوهفته موندیم برادرمم ب خان ...

بابا چه خبره دوهفته  هر چی هم دیر به دیر برید یک هفتشم زیاده والا مردم کشش خودشونم ندارن رعایت کنید تروخدا

همه که مثل تهرانیها پولدار نیستن ‌برن هتل.مجبورم برن خونه فامیل و اشنا

کاردرستی نیس الان زمانه ای نیس که ادم بره خونه این و اون شب بمونه نهایت یک شب. بهتره یا نرن یا اگر پول ندارن مسافرخونه ارزون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم ب برادرم گفتیم زن تو عمدا دعوا راه انداخته چون خوشش نیومده بیشتر از دوهفته موندیم برادرمم ب خان ...

خوب چرا  مسخره میکرده؟!!!اگه فهمیده که حق داره

و اینکه ۲۰ روز خیییلی زیاده نهایت یه هفته 

بله متاهلم و همه فامیل تو یه منطقه هستیم شهر نیستیم خونه هامون نزدیک ب همه رفت وامد داریم هرروزاوایل ...

خونه ی پسرمه به توچه؟؟😑😑سرم سوت کشید  از این همه دخالت و پررویی  

شما ساالی یه ساعت هم برید زیاده  چون قطعاً تو همون یه ساعت هم ازتون برمیاد بلوا به پا کنید 

چه جوری بریم سیزده ساعت راه خسته دوسه روز بعذش برگردیم

یعنی ۱۳ روز نیازه تا خستگی ۱۳ ساعت از تنتون در بیاد !

عروستون شانس آورده ازش دورید و دستتون ازش کوتاهه وگرنه  با این همه دخالت و خونه ی داداشم داداشم که میکنید 

عمراً اگر میزاشتید زندگیشونو کنن بنده خداها

مدت طولانی آوار که میشید سرشون ،  بدون اجازه ش که به همه جای خونه‌ش سرک می‌کشید(با منطق خونه ی داداشمونه!!!غذاهاشوهم که مسخره میکنید !!  پشت سرش همسرشو هم که بر علیه ش پر میکنید !!! در نهایت زن و شوهر رو هم که به جون هم میندازید !  شما همون سالی یه بار رو هم تلفن بزنید سنگین ترید  به خدا 

کاردرستی نیس الان زمانه ای نیس که ادم بره خونه این و اون شب بمونه نهایت یک شب. بهتره یا نرن یا اگر پ ...

این جماعت هرجا برن برا صرفه جویی دنبال خونه فامیل و اشنا هستن. البته پیاز داغ شو زیاد کرده چند سال پیش هم مسافر پانزده ببین روز خونه کسی نمی موند. فرهنگ برخورد مهمان میزبان باید درست باشه مثلا سوغات ببرند.مرغ و گوشت کمک خرج میزبان بخرند .یه روز  مهمان میزبانو دعوت کنه و اگر چند فامیل هست خونه بقیه هم بروند.صبح بزن بیرون شب برا خواب برگردن .در آشپزی و ظرفشویی کمک دست باشند نه بالادست. کار همو بی منت نکنند

اتفاق آخری که دیگه اینسری مثل همیشه،کوتاه نیومدم این بود که طبق معمول بدون اینکه منو آدم حساب کنن و ...

شما که زودتر فهمیدی غذا رو دوست ندارن باید سریع همه مواد غذایی را قایم میکردی  و اجازه نمی‌دادی غذا بپزند شب همان الویه ماکارونی سر سفره میآوردی. هرکه خواست بخوره. اجازه نمیدادی همسرت هم نظر بده. باقی غذا هم فردا خودتون میخوردید

وای من مهمون بیشتز از یک وعده نمیتونم قبول کنم تازه بعدرفتنش تا دو روز دوباره خونه رو دسته گل میکنم ...

اره بعد دوسه هفته هم که دستپختم مسخره کردن گریه کردم برادرش بش برخورد و هلم داد .بعد باقهر رفتن

بااینکه کافی شاپ وفست فود وسینما برذمشون ..

و شوهرم بردشون تهران گردی ٫

شما که زودتر فهمیدی غذا رو دوست ندارن باید سریع همه مواد غذایی را قایم میکردی و اجازه نمی‌دادی غذا ...

ببخشید منظورتون را متوجه نمیشم،یعنی باید چند ده کیلو برنج و وسایل یخچال و فریزر را کجا قائم میکردم دقیقا؟!!

حق داره ک سرو صدا کنه و ناراحت بشه میگید تا سوراخ سنبه های خونشم میگردید ینی عملا دیگه هیچ حریم خصوصی نداره عزیزم شما مهمونید ن صاحب خونه ولی با رفتار شما جای مهمون و صاحب خونه عوض شده حق داره هر رفتاری نشون بده من خودم ییار خونه نبودم خواهرشوهرم خونم بود اومدم دیدیم ظرف هامو گذاشته تو کابینت ها گفت همه کابینت هاتو گشتم تا جای ظرفاتو پیدا کنم گفتم خیلی اشتباه کردی من شاید سر بریده گذاشته بودم تو کابینت هام وقتی خودم خونه نبودم و نمیدونستی خوشم میاد یا بدم میاد رفتی سر کابینتام  

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
اره بعد دوسه هفته هم که دستپختم مسخره کردن گریه کردم برادرش بش برخورد و هلم داد .بعد باقهر رفتنبااین ...

من از اول متوجه بودم شما خود عروسید😁

آخه همچین خانومی فکر نکنم روحش از نی نی سایت باخبر باشه