2777
2789
عنوان

برم مشهد یا نه

311 بازدید | 24 پست

بچه ها من برای دوشنبه خونه رزرو کردم مشهد بریم اما شوهرم خیلی گردنش درد می‌کنه خودم هم از صبح شونم گرفته 

1300 بیعانه دادیم الان پیام دادم گفت 400 کم میکنم بعد میدم 

شما بودین با این شرایط می رفتید یا نه ؟

می ترسم هم خیلی شلوغ باشه این چند روز مشهد 

شوهرم هم از ایناییه که زود جوش‌میاره و صبور نیست 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوش آب گرم بگیرید هر دو یاکمپرس گرم بذارید،اگه باز درگیرش بودید متوکاربامول بخورید نشد برید دکتر ...

متوکاربامول سریع خوب می‌کنه ؟

مشهد این روزا خیییلی شلوغه با این شرایطی که براتون پیش اومده به نظرم یه وقت دیگه برید

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بابای منم خیلی زود جوش میاره همیشه هم مامانم زهر مارش میشه مسافرت باید شرایط خودتون رو بسنجید اگر بهتر شدین و با اعصاب آروم و خوشحال برید خوش میگذره وگرنه سفر زهر مارتون میشه

اگر خوب نشدید و راه تون هم دوره نیاینمشهد از دیروز شلوغ شده .. فردا اوج شلوغیه تا اخر هفته .. با این ...

بله اصفهان هستیم 1300 کیلومتر راهه😟 

شما مشهدی هستید ؟

آب و هوای‌مشهد چطوره الان؟

من الان تهرانم 

ولی فامیلا که اونجان میگن خیلی خنک 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چطور ؟

آخه گفتی همسرت صبور نیست مشهد هم الان شلوغه 

از طرفی گردن همسرتون هم درد می‌کنه همین باعث میشه خوش نگذره

اما ایشاالله اگر رفتی زود خوب شید و خوش بگذره بهتون برای منم دعا کنید اصلا حالم خوب نیست😭😭😭