2777
2789

پاها و دست هایش سردن

فک کنم بخاطر همینم بی تاب شده اون تو نمی‌مونه

دما هم مشهد شباش بخاری میخواد روزاش کولر

دور دستگاه پتو بندازم گرم بشه ؟

نه پتو ننداری ،بچه میپزه یه ملافه باید بندازی بچه رو مدامم زیر دسگاه نزاری خوب نیست میپزه بچه 

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه پتو ننداری ،بچه میپزه یه ملافه باید بندازی بچه رو مدامم زیر دسگاه نزاری خوب نیست میپزه بچه

هر دو تا سه ساعت در میارم خودشم اصلا اونقدر طولانی نمی‌مونه

الان یکم بندازم یه یه ربعی بدنش گرم بشه داخل دستگاهم گرم بشه بعد بردارم 

نمی‌دونم 

میترسم مشکلی پیش بیاد 

یه ربع بندازم بعد بردارم؟

اگه دست و پاش سرده آره بنداز

اره سرده پاهاش پتو میندازم روش می‌خوابه بر میدارم گریه می‌کنه معلومه سردشه ولی استرس دارم رو دستگاه و بپوشونم موندم همینجوری چیکار کنم کلا سرد شده  هوا مخصوصا الان سر صبحه خودم پتو لازم دارم برای خوابیدن

الهی بگردم  

یاد دخترم افتادم

بگردم چقدر بچه ت عذاب می کشه

انشالله زود تموم میشه

بهش قطره شیر خشت بده

شیر زیاد بده هر چه بیشتر شکمش کار کنه زردیش زودتر تموم میشع

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اره سرده پاهاش پتو میندازم روش می‌خوابه بر میدارم گریه می‌کنه معلومه سردشه ولی استرس دارم رو دستگاه ...

خوب بذار اشکال نداره گرم که شد یه مدت درش بیار دوباره سرد شد بزن روش دستگاهای بیمارستان دور تا دور بچه رو میگیره و داخلش هم باد گرم میده برای همین بچه قشنگ می‌خوابه توش جیکم نمیزنن

الهی بگردم یاد دخترم افتادمبگردم چقدر بچه ت عذاب می کشهانشالله زود تموم میشهبهش قطره شیر خشت بدهشیر ...

خودم دو لیتر کاسنی و ترنجبین خوردم این دوروزه ولی به نوزادان چیزی ندادم

..ادرار و مدفوعش خوبه 

دو بارم شیر خشک دادم که بیشتر بشه  که خوب بشه 

هنوز ۱۵ ساعت دیگه طبق نظر دکتره باید تو دستگاه باشه 

هر دو تا سه ساعت در میارم خودشم اصلا اونقدر طولانی نمی‌مونهالان یکم بندازم یه یه ربعی بدنش گرم بشه د ...

اره حواست و جمع کن من دخترم کوچیک بود خیلی زیر دسگاه موند اصلا تا شیر میدادم باز میزاشتم روسم مینداختم تو اردیبهست بچه یه روز بی حال شد از گرما حالا تو‌حواستو جمع کن بیشتر از یه ربع نشه

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
خودم دو لیتر کاسنی و ترنجبین خوردم این دوروزه ولی به نوزادان چیزی ندادم..ادرار و مدفوعش خوبه دو بارم ...

انشالله بزودی خوب میشه

فقط مراقب باش چشم بندو نزنه کنار

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اره حواست و جمع کن من دخترم کوچیک بود خیلی زیر دسگاه موند اصلا تا شیر میدادم باز میزاشتم روسم مینداخ ...

خداروشکر کاریش نشد.خدا حفظش کنه

پتو انداختم رو دستگاه یه ربع دیگه بر میدارم باز اگر سردش شد بیدار شد میندازم 

حواسم هست بیدار میمونم فعلا

هر دو تا سه ساعت در میارم خودشم اصلا اونقدر طولانی نمی‌مونهالان یکم بندازم یه یه ربعی بدنش گرم بشه د ...

خفه نکنی بچه رو. میبینی سرده بچه رو بیار بیرون لباس تنش کن بچه رو سرما ندی. یکم دیگه هوا خوب میشه دوباره بزار داخل. نزدیک صبح نباید میزاشتی تو دستگاه بچه لخت هوا سرده بچه سرما میخوره.