2777
2789
عنوان

دانشگاه مشهد

875 بازدید | 16 پست

سلام بچها واقعا به کمک و راهنمایی نیاز دارم من چندین ساله توی رابطه لانگ دیستنس هستم من خوزستان هستم و دوست پسرم مشهد امسال سال کنکورمه و تجربی میخونم میخوام مشهد قبول بشم ولی هیچی نمیدونم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم یا این راهی که دارم میرم درسته یا نه بنظرتون کدوم دانشگاه برم خوبه؟کدوم رشته مناسب تره؟چقدر درس بخونم تا قبول بشم مثلا الان شروع کردم واسه کنکور ۱۴۰۴ بالای ۸ ساعت درس خوندن خوبه؟کدوم رشته مناسب تره؟توروخدا راهنماییم کنید

دانشگاه ازاد و فردوسی که دولتی ان خیلی خوبن

رشته هم بستگی به علاقه خودت داره 

خب ازاد هزینه میخواد مشکل مالی نداری بیا 

ولی کلا هدف زندگیت رو حول رابطه موقت نکن 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیارزه برای علاقه خودت برو شهری که دوست داری یا بمون شهر خودتون نه برای یه شخصی

مطمئنم کنار اون پیشرفتم صد برابر میشه ۳ ساله باهمیم نمیتونم نرم خیلی تو این مدت و این فاصله عذاب کشیدم و کلا هر چندین ماه یه بار هم  و میبینیم 🥲💔

دانشگاه ازاد و فردوسی که دولتی ان خیلی خوبنرشته هم بستگی به علاقه خودت داره خب ازاد هزینه میخواد مشک ...

رابطه موقت نیست بخدا

آزاد نمیتونم برم دانشگاه فردوسی خوبه؟اخه میگن سخت پذیرش میده

رابطه موقت نیست بخداآزاد نمیتونم برم دانشگاه فردوسی خوبه؟اخه میگن سخت پذیرش میده

بله عزیزم بهرحال باید برا اون دانشگاه خیلی تلاش کنی

من با کسی تو رابطه م چندسال پیش دانشگاه فردوسی خوند رتبه دکتری ش ۲ رقمی بود

بله عزیزم بهرحال باید برا اون دانشگاه خیلی تلاش کنیمن با کسی تو رابطه م چندسال پیش دانشگاه فردوسی خو ...

دو رقمی تا حالا تو شهرمون کسی نیاورده  من همه تلاشمو میکنم ولی میترسم نشه که اون دانشگاه قبول بشم🥲یا برم و نتونم پیشرفت کنم اونجا اخه مریض هم هستم و به شدت استرسی