2777
2789
عنوان

با این شوهر چ رفتاری کردی

242 بازدید | 11 پست

سلام خانما دختر خالم پیشمه گفت مشکل منو هم بزار از زبون دختر خالم🤣

۲۵ سالشه و یه پسر ۷ ساله داره زندگیش خوبه و ...حالا میگه چن شب  پیش با شوهرم تو اینستا میچرخیدیم ک استوری ی بلاگر رو ریپلای کرده بود و نوشته بود زنه عجب ک....حالا دختر خالم دیده و بدش اومده و اقا گفته مگه من چی گفتم ازتون راهنمایی میخاد 

به زنه گفته عجب ک... داری؟

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بلاگرا اینجور کامنتارو ریپلای میکنن با ایدی .طرف رسوا میشه .بگو به نظر منم خیلی مردا باحال میاد ولی به زبون نمیارم که .والا ...بگو حالا صد در صد هم از من بهتراش هستن هم از تو .ولی حداقل یکم مردونگی داشته باش و به خاطر ابروی خودت به زبون نیار 

خیلی بلاگرا اینجور کامنتارو ریپلای میکنن با ایدی .طرف رسوا میشه .بگو به نظر منم خیلی مردا باحال میاد ...

بش گفته اونم گفته‌مگه‌چیه شوخی بوده و استوریشو ریپلای کردم