2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابیاری گیاهان دریایی

اخه چرا گریه کنی دختر مگه تو این دنیا دیگه جز این رشته تو هیچی قرارنیس موفق شی؟چرا انقد خودتونو اذیت میکنید 

حیف عمر و جوونیت نیس تو کشوری ک هیچیش سرجاش نیس و عادلانه نیس غصه ی دانشگاهشو و مدرکشو بخوری

لعنت به این رشته کوفتی قبول کن من و تو اشتباهی اومدیم تجربی رشته تو عوض کن موفق میشی

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
پشت بمون‌جدی بخون واقعا تلاش کن اگه واقعا تلاش کنی میرسی

نمیخوام بمونم نمیتونم بخونم حالم ار خودم بهم میخوره

امسال صد خودمو گذاشتم خیلی تلااش کردم خیلی سختی کشیدم 

من پارسال شانسی زدم همه رو منفی شد رتبه ام شد ۱۴۳هزار امسالم که کلا کنکور ثبت نام نکردم فعلا رفتم دنبال موسیقی تا ببینم چی میشه 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم