2777
2789
عنوان

تهدید و تجاوز

172 بازدید | 8 پست

فردی ناشناس میگوید آدرس منو داره و میخواد بالا سرم آدم بفرسته اولا زیاد نمیخوام بهش فکر کنم و مورد دوم اگه این کار خواست کنه میتونم از چاقو اینا برای دفاع استفاده کنم یا جرم داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شهر هرته

منم بهش خندیدم گفتم کافیه یه خط روی من بی افته جواب دادگاه چی میخوای بدی ؟ ولی خب من نمیخوام ضربه ببینم دلم میخواد یجوری اگه کسی هم خواست اذیتم کنه دفاع کنم 

تلفن رو بردار وبه پلیس اطلاعات بده

حقیقت توی چت ناشناس تلگرام یا اکانت فیک میاد کسی از آشنا های قدیمی که دیگه باهاش ارتباط ندارم میگه تو باعث بدبختی من شدی با اینکه من اصلا کار به کار کسی ندارم منتظرم سازنده ربات آیدی تلگرام شو بده بعد به پلیس بگم

حقیقت توی چت ناشناس تلگرام یا اکانت فیک میاد کسی از آشنا های قدیمی که دیگه باهاش ارتباط ندارم میگه ت ...

ان شاءالله بلا دوره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹