2777
2789
عنوان

دندانپزشکی پردیس بین الملل انزلی

935 بازدید | 17 پست

دندانپزشکی پردیس انزلی بعد رشته محل قبولیم در ۴۰۲ که پزشکی روزانه یکی از شهرهای تیپ۳ خراسانه قبول شدم و موافقت دانشگاه مقصد با انتقالی همراه با تغییر رشته م دو روز پیش اومد. فردا زمان انتخاب واحد دانشگاه خودمونه و کلاسهامون ۱۷شهریور شروع میشه. با چند نفر مشورت کروم گفتند انزلی بااینکه شهریه باید بدم چون دندانپزشکیه بهتره برم. اما من متاهلم با۲ بچه و ساکن خراسان. شوهرم نمی تونه بیاد. دخترم از سر شب که متوجه صحبتهای من و شوهرم برای رفتن به انزلی شد کلی گریه کرد. واقعا نمی دونم چکار کنم. اگه برم از خانواده م۵سال  دور مبشم. معلوم نیست تا اونموقع پدرو مادر۷۰ ساله م زنده باشن یانه. از طرفی واقعا دوست دارم برم. 

دوستان این متن رو نوشتم جهت دردو دل. زیاد اینجا نمیام.چون اصلا وقت ندهرم. اگه  پیام دادید و جواب  ندادم من رو ببخشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن خییییلی بالا

براتون آرزوی موفقیت دارم عزیزم❤️مشخصه آدم با اراده ای هستید☺️

فقط اینکه یه سوال شما سال‌های سال از درس دور بودید؟ یا کماکان مطالعه داشتید؟(میخوام بدونم از دروس دوران دبیرستان چیزی یادتون بوده یا از صفر شروع کردین)

اگر از دروس دوران دبیرستان دور بودین چجوری از صفر شروع کردین به خوندن؟

مثلا معلم خصوصی گرفتین یا خودتون خوندین 

اها افرین به ارادتون 👌👌👌👌👌👌👌من رتبم شده ۱۲۰۰ منطقه ۲ بنظرتون دندان کجا قبول میشم ؟ ببخشید میپ ...

شهریه پردازهای تیپ۳ و تیپ۲ ناحیه و قطب خودتون قطعا قبولین.  می گن پذیرش شهریه پردازها کشوریه اما من پارسال شهریه پرداز های خراسان  چون بومی نبودم قبول نشدم و انزلی که قطب خودم بود قبول شدم

اها افرین به ارادتون 👌👌👌👌👌👌👌من رتبم شده ۱۲۰۰ منطقه ۲ بنظرتون دندان کجا قبول میشم ؟ ببخشید میپ ...

عزیزم دلم یه سوالم از شما دارم.

من ۲۷ سالمه چندساله که از درس دورم.و تمام دروس دوران دبیرستان رو فراموش کردم یعنی عملا باید از صفر شروع کنم به خوندن.

بنظرتون برا شخصی مثل من چه از نظر سنی چه ازنظر اینکه باید از صفر شروع کنم درس بخونم.رشته هایی مثل پزشکی و دندون مناسبمه یا الکی براشون وقت نزارم؟

چندوقته که تصمیم دارم بشینم برا این رشته ها بخونم اما چون هیچی بلد نیستم حس میکنم باید ۲ ۳ سال وقت بزارم برا یادگیری دروس که اونم آخرش معلوم نیست قبول بشم یا ن.برا همین کمی مرددم میترسم الکی وقتمو هدر بدم از آخرم موفق نشم‌ و یا اگرم موفق بشم حس میکنم از سن من دیگه گذشته☹️

براتون آرزوی موفقیت دارم عزیزم❤️مشخصه آدم با اراده ای هستید☺️فقط اینکه یه سوال شما سال‌های سال از در ...

معلم یکی از دروس اختصاصی بودم. جز همون درسی که تدریس می کردم و ضریب بالایی نداشت در همه دروس صفر صفر بودم پارسال امتحان نهایی هم  برام خیلی سخت بود. به طور ناپیوسته خوندم. ۳ سال طول کشید موفق بشم. رتبه های سالهای مختلفم ۵۳۰۰ و ۴۳۰۰ و ۹۰۰ شد. بعضی دروس که نمی فهمیدم کلاس آنلاین دیدم

عزیزم دلم یه سوالم از شما دارم.من ۲۷ سالمه چندساله که از درس دورم.و تمام دروس دوران دبیرستان رو فرام ...

اگه قانون شرط معدل سال دهم و یازدهم رو بر ندارن درس خوندن با پایه صفر خیییییلی سخت میشه. اما اگه فقط دوازدهم باشه به حدود دوسه سال وقت گذاشتن میشه موفق شد

عزیزم دلم یه سوالم از شما دارم.من ۲۷ سالمه چندساله که از درس دورم.و تمام دروس دوران دبیرستان رو فرام ...

۲۷ سال اصلا برای شروع اونهم پزشکی دیر نیست. چون سن بالا در هر کلاس وجود داره و اصلا جای نگرانی نیست

معلم یکی از دروس اختصاصی بودم. جز همون درسی که تدریس می کردم و ضریب بالایی نداشت در همه دروس صفر صفر ...

چه عالی👏

منم حس میکنم باید ۳ سال وقت بزارم تا موفق بشم

چون هیچی از دروس دبیرستان یادم نیست

اما خیلی مردد هستم که اینکارو بکنم یا ن.

میترسم این همه وقت بزارم از آخرم نتیجه ای نداشته باشه برام.

بعد اینکه یه سوال نمیدونم سن شما چقدره اما شاید بالای ۳۰ باشید بنظرتون تو اینجور سن و سالها برا پزشکی یا دندون دیر نیست؟ ازنظر اینکه چندسال طول میکشه تا درس بخونی بعدم باید طرح گذروند و امتیاز کسب کرد برا مطب زدن.

خلاصه چندین سال طول میکشه و تو سن بالا آدم وارد حیطه کاری میشه.

من ۲۷ سالمه و از بابت سنم همش فکرمیکنم دیگه برا اینجور رشته ها دیر شده 

اگه قانون شرط معدل سال دهم و یازدهم رو بر ندارن درس خوندن با پایه صفر خیییییلی سخت میشه. اما اگه فقط ...

اره همینکه هر سه سال قراره نهایی بشه خیلی بده.که متاسفانه فکرم نکنم این قانون برداشته بشه

۲۷ سال اصلا برای شروع اونهم پزشکی دیر نیست. چون سن بالا در هر کلاس وجود داره و اصلا جای نگرانی نیست

جواب سوال بعدیمو زودتر دادین شما😅

ممنون عزیزم 🥰

کاشکی منم بتونم موفق بشم

برا شماهم آرزوی موفقیت دارم گلم