2777
2789

میگن از محبت هاشون میگن 

ناخواسته اشکم جاری میشه 

یه عمر حسرت محبت پدر به دلم که موند هیچی باعت تمام خفت و خاری م هم فقط خودش شد 

از بی کسی و بی پناهی خسته م کم آوردم هرچی زور میزنم زورم به پای زور روزگار نمی رسه 

کاش یکی بود بغلم میکرد سرمو میزاشتم رو شونه هاش زار زار گریه میکردم انقدر بغض دارم حس خفگی دارم 

خیلی سعی کردم قوی باشم ولی هرچقدرم پوستم کلفت باشه زیر بار این همه مشکل کمرم خم شده 

دل مرده شدم تو این چهار دیواری 

خدایا قربونت برم من که جز خودت کسی رو ندارم 

چقدر تحمل کنم چرا به دادم نمیرسی 

من که آدم بدی نبودم با دیدن ناراحتی مردم ناراحت شدم با خوشحالی شون خوشحال 

خدایا خودت میدونی ته تهش هرچی باشم بد ذات نیستم 

چرا نگام نمیکنی .چرا تموم نمیکنی خدایا یه جای بلندم کن 

من دیگه کششش ندارم 

خدایا خسته م 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که زاد و ولد و تولید مثل مثل ببخشید معذرت میخوام مثل احشام و حیوانات باشه طبق اصولی نباشه طبق قوانینی نا نوشته نباشه آموزش داده نشه بچه دار بشن همینه عزیزم حالا میبینی طرف تیلیاردره و تحصیلکرده و خاندان درست حسابی اصلا ناراست و بچه دار نمیشه عدالت دنیام خیلی عجیبه اما شما بجای ناراحت کردن خودت ببین چه راه حلی میتونی پیدا کنی 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

قربون قلب مهربونت عزیزم الهی عاقبت بخیر بشی

ممنون از دعای خیرت عزیزم 

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
وقتی که زاد و ولد و تولید مثل مثل ببخشید معذرت میخوام مثل احشام و حیوانات باشه طبق اصولی نباشه طبق ق ...

خیلی سعی کردم تلاش کردم خودم مثل اون بی قید نباشم بلای که سرخودم آمد سر بچه م نیاد 

ولی متاسفانه هر دفعه یه مشکل برام پیش امد 

نمیدونم چکارکنم خودمو بچمو نجات بدم از این مشکلات 

خیلی سعی کردم تلاش کردم خودم مثل اون بی قید نباشم بلای که سرخودم آمد سر بچه م نیاد ولی متاسفانه هر د ...

بچه داری عزیزم ؟؟ اگر بچه داری شما راه انوها رو ادامه نده راه پدرت رو بی محبتی له بچه ات نکن باهاش دوست و رفیق باش بذار بهت اعتماد کنه البته از اعتمادش سواستفاده هم نکن و ایشون هم متقابلا و اینطوری این زنجیره شکسته میشه

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه داری عزیزم ؟؟ اگر بچه داری شما راه انوها رو ادامه نده راه پدرت رو بی محبتی له بچه ات نکن باهاش د ...

اره به قول خودتون طرف آدم حسابی و خانواده دار 

بچه دار نمیشه 

من ناشکری نمیکنم شاید اگه دخترم نبود الان هزار بار خودمو کشته بودم ولی 

افتاده زیر دست ما

شوهرم روانیه هرشب دعوا و فحش 

همش طئنه خانواده نداشته و پدری که آبرو برام نذاشته رو بهم میزنه 

کار نمیکنه میره خونه مادرش هفته هفته میمونه میخوره و میخوابه وقتیم بیاد دعوا درست میکنه نمیگه بچه دارم مسولم در برابرش 

کوچیک ترین نیازشو که خوراکشم هست فراهم نمیکنه 

منم خیلی سعی کردم کارکنم مستقل شم بخاطر بچم ولی هر کاری کردم نمیشه راه طلاقم ندارم 

طلاق بگیرم با یه بچه کجا برم 

اره به قول خودتون طرف آدم حسابی و خانواده دار بچه دار نمیشه من ناشکری نمیکنم شاید اگه دخترم نبود الا ...

همه جملاتتون رو کامل و جزئی خوندم گلمم در ک میکنم یا خدا بله حمایتگر نیستن و شوهرتون راحت طلبه و بچه لوس خانواده و شما میتونی قرض کنی پول و یه کار کوچیکی برای خودت راه بندازی یا تیکه تیکه پول جمع کنی به زور بری کم کم طلا بخری یه طوری که یه روزی بتونی طلاق بگیری شما ازدواج کردید و یا اگر با خانواده شوهرتون تو یه ساختمان هستید جدا بشید 

همه جملاتتون رو کامل و جزئی خوندم گلمم در ک میکنم یا خدا بله حمایتگر نیستن و شوهرتون راحت طلبه و بچه ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی خداخیرتون بده 

نمیدونم قراره چی پیش بیاد برام فعلا که چندساله دارم دارم میسوزم و آب میشم 

امیدوارم خدا بخاطر بچم کمکم کنه نجات پیداکنم 

ممنونم از وقتی که گذاشتی خداخیرتون بده نمیدونم قراره چی پیش بیاد برام فعلا که چندساله دارم دارم میسو ...

کمک بگیر گلم شده از خانم های داخل مسجد یا امامزاده بگرد و باهاشون دوست شو بهت کلی راه حال میدن یا از افراد ایمنی که بهشون اعتماد داری حتما مشورت بگیر گلم خا پشت و همراهت باشه الهی با بچه عزیزت از این اسارت رها بشی امین 🩷🩷🩷

کمک بگیر گلم شده از خانم های داخل مسجد یا امامزاده بگرد و باهاشون دوست شو بهت کلی راه حال میدن یا از ...

چقدر خوبه که تو این دنیا آدمای به خوش قلبی و مهربونی شما پیدامیشه با خوندن پیامتون اشکام جاری شد یه دنیا ازتون ممنونم 

الهی هرچی از خدامیخاین بهتون بده