2777
2789
عنوان

دوستان کنکوری که حالتون خوب نیست

370 بازدید | 37 پست

از من به شما کنکوریا نصیحت زیاد به خودتون فشار نیارید زیاد ناراحت نباشید همش میگذره هیچکس اندازه من درد کنکور و حس نکرده 

من به اصرار خانوادم تجربی خوندم انقدر عاشق رشته انسانی بودم که نزاشتن برم حتی دهم به یازدهم رفتم تغییر رشته بدم نزاشتن بزوور تجربی خوندم کنکور دادم رتبم شد ۸۳ هزار یه سال دیگه پشت کنکور نگهم داشتن وضعم بدتر شد.

به اصرار خودم موندم پای حرفم و سال بعدش کنکور انسانی دادم رتبم شد ۲۰۰۰ انسانی انقدر خوشحال بودمم که تو پوست خودم نمیگنجیدم به حقوق بشدت علاقه داشتم و الان دارم دانشگاه دولتی گلستان حقوق میخونم هرروز با کلی عشق میرم سر کلاسامو بشدت درس میخونم و کنفرانس میدم و عشق میکنم با رشتم ، شاید میتونستم دانشگاه بهتری برم ولی خانوادم باز نمیزاشت زیاد دور شم چون سنم کم بود 

میخوام بگم اگه نشده شاید جای غلطی از زندگی وایستادین ، وقتشه تغییر بدین مسیرو ، خواهشم اینه به اصرار هیچکس پشت نمونین

امیدوارم همتون مثل من راهتونو پیدا کنید🤍

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت
چقد حس خوب داشت تایپیکت❤خیلی حالم خوب شد

خداروشکر 

انشالله همیشه حال دلتون خوب باشه🤍

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید تو یه کشور دیگه هنر میخوندمولی اینجام و از هنری که عاشقشم متنفرم

چه هنری دوست داری ؟ 

اگه واقعا هنر و دوست داری بخون انقدر خوب بخون که بورسیه تحصیلی بشی و بری اونجایی که باید باشی 

منکه جز تجربی چیزیو دوس ندارم😔

پس ارزششو داره دوباره تلاش کردن🤍

کنکور اصلا مهم نیست 😂😗شوهر خوب کردن هنره

هر کسی بالاخره یه هدفی داره تو زندگیش یکیم هدفش میتونه شوهر کردن باشه 

کنکور اصلا مهم نیست 😂😗شوهر خوب کردن هنره

درست زندگی کردن هنر هستش   و درس و ازدواج جزئی از اونه  

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)