2777
2789
عنوان

به بابام بگم یا نه بنظرتون

160 بازدید | 13 پست

من دارم میرم مسافرت خونه ی دوستمم هستم حالا نمیدونم بگم راستشو بگم یا دروغ بگم میرم پیش خاهرم ی شهر دیگه 

بابامم خیلی مودیه ممکنه اجازه بده یا نده منم بلیط گرفتم چیکار کنم خیلی استرس دارم 

نصیحت نکنین لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بهش بگو. فرض کن یه مشکلی پیش بیاد خدایی نکرده تصادف کردی چیزی. اون موقع بخوای بهش بگی بیشتر عصبانی نمیشه؟ ببین اینو همیشه بدون هر وقت داری دروغ میگی یعنی داری یه کار اشتباه میکنی. پدرت صلاحت رو میخواد، بهش اعتماد کن حتی اگه اجازه نداد بدون تو کار درستی کردی 

حتما بهش بگو. فرض کن یه مشکلی پیش بیاد خدایی نکرده تصادف کردی چیزی. اون موقع بخوای بهش بگی بیشتر عصب ...

عزیزم شاید بابام داره اشتباه تصمیم میگیره اخه. مامانمم میدونه 

نمیدونم بگم یا ن

عزیزم شاید بابام داره اشتباه تصمیم میگیره اخه. مامانمم میدونه نمیدونم بگم یا ن

میدونی از اونجایی که درست خانوادتون رو نمیشناسم نمیدونم واقعا.. 

چون مثلا توی خانواده ما مادرم از پدرم عاقل تره و تصمیمای مهم رو اون بیشتر میگیره. 

خودت باید ببینی که کودوم واقعا حرفشون درست تره، اگه مادرت نسبتا عاقل تره و کاملا اوکی داده پس مشکلی نیست