2777
2789
عنوان

دخترهای شما هم از این حرفا میزنن

394 بازدید | 8 پست

سلام 

دخترم خیلی خیلی دایره لغات وسیعی داره ۵ سال و ۸ ماهه 

الان تو خونه من و باباش رو پدر و مادر بهشتی صدا می‌کنه 

میخاد حرف بزنه مثلا میگه به طور مثال / ترجیحا / نظر من اینه /متعاقبا /

الآنم که جای ناراحت شدن یادگرفته میگه معذب میشم 

به چشمش همه بچه ها خنگ هستن و اصلا هم اهل بازی نیست میبینی ساعتها خمیر بازی می‌کنه 

به نظرتون این حد دایره لغت وسیع عجیب نیست من چند تا مثال زدم فقط 

و بی نهایت با سیاسته برای رفتار با پدرش 

امروز داشت با گوشی من ویدیو انباکس می‌گرفت یه لحظه حس کردم یه خانم سی ساله داره صحبت میکنه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من سه سالش بود یه بار بهم گفت مامان تو اصلا به من اعتنا نمی کنی(تو لحظه رو گفت منظورش همیشه نبود)

چون من خودم اینجوری حرف می زنم اما از وقتی که بیشتر میرفت بیرون و از من فاصله گرفت روز به روز ذهنش و دایره کلماتش محدودتر شد

مشخصا بچه باهوشی دارین اما سعی کنید طوری بارش بیارید که خیلی تک بعدی نباشه و فقط فکر یادگیری درس نباشه

حتما حتما حتما موسیقی یادش بدین و وادارش کنید بپذیره همه دور و بریاش لزوما نباید شبیه خودش باشن

منظورم اینه تبدیل نشه به یه بچه درسخونی که دوست صمیمی نداره و اکثر ادما ترجیح میدن ازش فاصله بگیرن

پسر من سه سالش بود یه بار بهم گفت مامان تو اصلا به من اعتنا نمی کنی(تو لحظه رو گفت منظورش همیشه نبود ...

الان هم اصلا اهل بازی نیست به زور ببرم پارک نیم ساعت 

یا با بچه های فامیل در حد یه ساعت بازی کنه بعد به این نتیجه میرسه که اونا به دردش نمیخورن باز می‌ره سر خمیر و رنگ آمیزی 

هر روز میاد سراغم میگه آموزش امروز من چیه و چی باید یاد بگیرم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
الان هم اصلا اهل بازی نیست به زور ببرم پارک نیم ساعت یا با بچه های فامیل در حد یه ساعت بازی کنه بعد ...

خدا حفظش کنه 

بر عکس پدرو مادرایی که میگن سوالای بچه ها سخته من هر سوالی بچم داشت جوابش رو می دونستم ولی بچم حوصله گوش دادن نداشت

آرزوم بود بچه من یه بار به توضیحاتم گوش بده

براش کتاب بخونید و  گاهی جای حساس داستان ازش بپرسید اگه جای قهرمان داستان بودی الان چکار می کردی

یا ازش بپرسید به نظرت چرا فلان شخصیت داستان فلان کار رو کرد

خدا حفظش کنه بر عکس پدرو مادرایی که میگن سوالای بچه ها سخته من هر سوالی بچم داشت جوابش رو می دونستم ...

خیلی خوب به همه چی گوش میده و مشتاق یادگرفتنه برعکس پسرم که از روز اول از ادب و درس و نزاکت فراری بود 

خیلی خوب به همه چی گوش میده و مشتاق یادگرفتنه برعکس پسرم که از روز اول از ادب و درس و نزاکت فراری بو ...

دخترا کلا با پسرا فرق دارن پسرتونم قطعا تو یه زمینه استعداد داره اگه به هر کدومشون بی توجهی کنید دودش تو چشم هردوشون میره

و خب قطعا می دونید که نباید اونا رو با هم مقایسه کنید